12. december 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spærringer af jernbaneoverkørsler mellem Roskilde og Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spærringer af jernbaneoverkørsler mellem Roskilde og Køge
Opdateret 12. august 2019 kl. 11:17
Roskilde Avis - 12. august 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernbaneoverkørslerne mellem Roskilde og Køge spærres derfor i flere weekender frem mod slutningen af 2019.

Banedanmark er i færd med at teste et nyt digitalt signalsystem mellem Roskilde og Køge, som skal give færre signalfejl og flere tog til tiden.

Banedanmark forventer, at passagerne kan køre med de nye signaler i slutningen af 2019. Signalsystemet skulle have været sat i drift i maj, men blev udsat på grund af sikkerhedsrelaterede fejl i leverandørens system.

Signalsystemet giver blandt andet mulighed for, at der kan køre flere tog og flere tog til tiden. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nødvendigt at lukke overkørslen, når der testes, forklarer direktør for Signalsystemer, Søren Boysen, Banedanmark.

I uge 33 og 34 lukker alle overkørsler fra fredag kl. 19 til mandag kl. 06. Alle overkørslerne vil være åbne lørdag mellem 9 og 16.30.

Begge søndage vil der kun blive testet mellem Køge og Gadstrup St. Det betyder, at overkørslen i Gadstrup ved Salløvvej/Brordrupvej samt overkørslen ved Kamstrupvej vil være åbne for trafik fra klokken 11 til 21 søndag.

De resterende overkørsler vil være lukkede for trafik fra lørdag og frem til mandag kl. 06. Banen vil dog være lukket hele weekenden, og der vil ikke køre passagertrafik på banen.

Når Banedanmark tester i uge 40, vil alle overkørsler mellem Roskilde og Køge være lukket fra fredag kl. 19 til lørdag kl. 9.30. De spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til mandag kl. 06.

Det er jernbaneoverkørslerne på Kamstrupvej og Salløvvej der lukkes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk