19. oktober 2019
Ole Justesen og Michael Morelli får sat musicalen, The sound of music op i Hedeland Amfiteater i år.
gallery icon

Se billedserie

Ole Justesen og Michael Morelli får sat musicalen, The sound of music op i Hedeland Amfiteater i år.
Foto: Anette Gundlach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musicalnyt: The Sound of Music kommer til Hedeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musicalnyt: The Sound of Music kommer til Hedeland
Roskilde Avis - 10. december 2018 kl. 09:55
Af Tekst og foto Anette Gundlach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til sommer kan man opleve musicalen, The sound of Music, i Hedeland Amfiteater, når initiativtagerne Michael Morelli og Ole Justesen fra firmaet Miolto Arts & Music får sat forestillingen op.

Samtidig kan forestillingen fejre 60 års jubilæum i 2019. I 1959 havde musicalen verdenspremiere på Broadway og modtog otte Tony Awards, herunder for bedste musical, bedste manuskript og bedste musik. Filmen af samme navn fra 1965 modtog fem Oscars og er den mest populære filmmusical nogensinde.

Hedeland inspirerer
Michael Morelli og Ole Justesen har i flere år arbejdet med at få nogle af sangerne til den årlige opera i Hedeland. Og det var derfor, at de fik ideen med, at der kunne sættes mere op i det grønne landskab.

- Hedeland er et fantastisk sted, hvor der er plads til at sætte flere forestillinger op, fortæller Ole Justesen.

Som årene gik tog ideen form, og 2018 begyndte de at planlægge for alvor.

- Vi vil lave en musical, der er for både børn og voksne, og The sound of music er en af de bedste overhovedet, fortæller Michael Morelli.

Lokalt børnekor
Skuespillerne til forestillingen er allerede på plads, derudover medvirker et stort folkekor, der består af voksne og børn, som skal findes lokalt.

Desuden akkompagneres det hele af et 15-personer stort orkester med musikere fra Danmarks UnderholdningsOrkester under ledelse af dirigent Andreas Vetö.

Der er auditions i januar, hvor man vil finde de syv Von Trapp-børn og igen i marts for at finde de voksne til folkekoret.

Musicalen
The sound of music er den virkelige historie om, hvordan den unge novice Maria Rainer forlader klosteret for at blive guvernante for Kaptajn von Trapps syv børn, der er opdraget med militærisk disciplin. Manuskriptet er baseret på Baronesse Maria von Trapps selvbiografi, The von Trapp Family Singers.

Musicalen er indbegrebet af livsglæde og stærke familiefølelser og er også den spændende og dramatiske historie om den kompromisløse von Trapp, der nægter at tilpasse sig nazismen og i stedet vælger at flygte fra landet sammen med sin familie, da tyskerne marcherer ind i Østrig.

Præmieren er 20. juni. Forestillingen bliver spillet seks gange i Hedeland Amfiteater. Billetsalget gik i gang mandag 10. december kl. 10.00 på Ticketmaster.dk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk