19. november 2019
Charlotte Fenger, bedre kendt som Søs Fenger, debuterede i 1980. 39 år efter spiller hun koncert på Jyllinge Festival lørdag 17. august.
Charlotte Fenger, bedre kendt som Søs Fenger, debuterede i 1980. 39 år efter spiller hun koncert på Jyllinge Festival lørdag 17. august.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søs Fenger kommer til Jyllinge Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søs Fenger kommer til Jyllinge Festival

Den evigt unge popveteran bliver ét af hovednavnene midt i august

Roskilde Avis - 09. maj 2019 kl. 08:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søs Fenger i giver koncert på Jyllinge Festival lørdag 17. august. Den kendte popveteran startede sin karriere som popidol i bandet "News" og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i både pop, rock, jazz, viser og disco - og det både på dansk, svensk og engelsk.

I rette ånd

- Det er en mastodont i dansk popmusik, udtaler formand Nicholas Hansen, der ikke lægger skjul på begejstringen for aftalen med den populære sangerinde.

- Koncerten med Søs lørdag eftermiddag passer lige til Jyllinge Festivals ånd - hun formår at samle hele familien, for hendes musik tiltaler ung som gammel. Med udsigt over den smukke fjord får publikum virkelig en stemningsfuld oplevelse, fortsætter han.

Hit på hit

Søs Fenger har i karrierens løb begået en lang stribe hits som f.eks. "Holder Øje Med Dig", "Inderst Inde" og "Sidste Time", og ikke mindst News hits som "Du Er" og "Jeg Elsker dig" og så selvfølgelig "Den Jeg Elsker".

- Det musikalske spænd, som Søs favner med sin musik, rammer Jyllinge Festivals målgruppe utrolig godt, siger formanden.

Ud over de velkendte hits kan publikum glæde sig til at høre Søs personligt og ærligt øse ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og kvinde med stort socialt engagement, og ikke mindst om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet.

Mangedoblet kapacitet

At kunne skrive et så velkendt navn øverst på plakaten trækker formodentlig mange mennesker til pladsen i hjertet af Jyllinge - og det er festivalen klar til, siger formanden.

- Sidste år blev vi overraskede over den ekstra store tilstrømning af gæster, som hovednavnene var medvirkende til. Det kunne vi især mærke på vores madtilbud, som i perioder ikke kunne følge med efterspørgslen. Den erfaring har vi bygget videre på og kan i år præsentere et endnu større udvalg og mangedoblet kapacitet, så vi kan tilbyde vores gæster lækker mad uden alt for lang ventetid, siger han.

Fuldent kulturbegivenhed

Ud over de ekstra madtilbud kan gæsterne forvente et generelt løft i kvaliteten af faciliteterne på festivalen.

- I år laver vi flere tiltag for at festivalen skal fremstå som en mere fuldendt kulturbegivenhed, så de besøgende har lyst til at blive på pladsen og hygge sig med lækker mad, god musik og forhåbentlig et strålende vejr. For de unge har vi også skruet endnu mere op for aktiviteter og underholdningsprogram på 'ungdomsscenen'.

Jyllinge Festival afholdes 16. og 17. august, og der er gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk