23. august 2019
Roskilde satser stort på sin julehandel, og handelsformanden gør nu opmærksom på, at der faktisk er god og gratis parkering i byen.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde satser stort på sin julehandel, og handelsformanden gør nu opmærksom på, at der faktisk er god og gratis parkering i byen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes handelsformand lokker med: God og gratis parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes handelsformand lokker med: God og gratis parkering
Roskilde Avis Paperboy - 01. december 2018 kl. 00:07
Af Foto: Jørgen C. Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julehandelen er fortsat enormt vigtig for Roskildes handelsliv, hvor nogle af butikkerne skal hente op imod en tredjedel af årets omsætning i den sidste periode før højtiden.

arrow Læs også: For få p-pladser på politigård: 400 ansatte jagter plads i hele kvarteret

Derfor har formanden for Roskilde Handel Torben Stevold travlt med at fremhæve, hvor let det er for kunderne fra det store opland at komme ind med bil for at handle.

- Vi har faktisk 2.500 gode og gratis parkeringspladser lige i- og omkring centrum. Det finder man ikke andre steder, understreger han.

Flere i parkeringshus
Torben Stevold er hel bevidst om, at omtalen af start-vanskelighederne i det nye parkerings-hus på Sortebrødre Plads kan afholde nogle fra at køre til Roskilde og bruge det.

- Men nu er problemerne jo ordnet. Formanden for Teknik-udvalget Tomas Breddam har selv i avisen demonstreret, hvor let det nu er at køre ind og bruge huset.

- Nu kender jeg ham som en fin og humoristisk fyr. Så hvis jeg siger, at når han kan finde ud af det, kan alle, vil han sikkert forstå det på den rigtige måde. Det samme gælder forhåbentligt alle kunder og bilister med ærinde i Roskilde.

Stevold fremhæver samtidig, at indtil byggeriet af boliger og erhvervslokaler går i gang på den øvrige del af Sortebrødre Plads, så er kapaciteten reelt udvidet med flere hundreder.

- Nu har vi både parkeringshuset med dets 500 nye pladser og de tilbageværende 200 på den gamle del af pladsen. Derfor gælder det om, at bilister med ærinde i byen nu lærer at bruge det, mener han.

- Psykologisk er der opstået et billede af, at det er vanskeligt at finde plads i Roskilde, men mulighederne er faktisk forbedret.

Flere på cykel
Flere af de besøgende i Roskildes centrum anvender nu også cyklen som transportmiddel, og kommunen har netop opstillet nye stativer med plads til flere hundrede cykler.

- En stadig større del af kunderne kommer på cykel ind for at handle, spise eller foretage sig andre ting i Roskilde. Derfor er det også en del af løsningen, mener Torben Stevold.

tk

arrow Video: P-huset er køreklart: På tur med Teknik-formand Breddam
20. november 2018 kl. 00:30 Opdateret: kl. 14:52
arrow En arkitekturanmeldelse: Det nye p-hus
15. september 2018 kl. 00:30 Opdateret: kl. 11:58
arrow Video fra opkørsel i p-hus: Sådan undgår man p-afgifter
01. september 2018 kl. 06:45 Opdateret: kl. 11:06
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk