19. maj 2019
Dan Rasmus Petersen sammen med sin svigerfar Erik B. Andersen, hos hvem han i sin tid startede sin uddannelse til revisor. (Arkivfoto: Erling J.)
Dan Rasmus Petersen sammen med sin svigerfar Erik B. Andersen, hos hvem han i sin tid startede sin uddannelse til revisor. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revisor Dan P. bliver ny privatchef hos BDO

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revisor Dan P. bliver ny privatchef hos BDO
Roskilde Avis Paperboy - 06. november 2018 kl. 18:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kendte Roskilde-revisor Dan R. Petersen skal være partner og chef for en ny privatafdeling i Roskilde hos det store firma BDO, som nu ønsker flere kunder i domkirkebyen.

BDO har allerede en stor afdeling på Ringstedvej 18 i Roskilde, der arbejder for 27 kommuner og de to regioner på Sjælland. Den ledes af Per Lund, som ligeledes er statsauortiseret revisor og og partner.

Dan R. Petersen er ligeledes statsautoriseret revisor og har bl.a. arbejdet for RIR Revision. Fra starten tager han en række af sine medarbejdere med til den nye virksomhed. Samtidig er han dog også på udkig efter flere kvalificerede folk.

BDO har hidtil klaret sine private kunder på Sjælland fra København, men satser nu mere på området ved at åbne den nye afdeling i Roskilde.

- Dan R. Petersen har et godt netværk i området og er kendt som en dygtig revisor, forklarer Peter Rasborg, som er leder for BDO på Sjælland.

- Jeg ser frem til samarbejdet og arbejdet med min nye afdeling, som skal fokusere på erhvervslivet i Roskilde og på Sjælland, siger Dan R. Petersen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk