4. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pris til dagligstue i Darup og skater-rampe i Gundsømagle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pris til dagligstue i Darup og skater-rampe i Gundsømagle
Roskilde Avis - 05. december 2018 kl. 19:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag før byrådets møde uddelte Roskilde kommune sine årlige landsby- og bydelspriser, der går til projekter, som kan styrke livet og sammenholdet rundt omkring i kommunen.

Medlem af dommerkommitéen og formand for Plan- og Teknikudvalget, Tomas Breddam, der her ses i midten, uddelte priserne til de glade modtagere. De fik samtidig masser af rosende ord med på vejen for deres initiativer, som ansøgningerne.

Repræsentanterne fra Darup Bylaug (tv. på billedet) fik 50.000 kroner til at lave 'Darups Dagligstue' på det lille græsareal ved rundkørslen i den lille by syd for Dyrskuepladsen.

Dagligstuen bliver en lav 'indhegning', der kan holde de parkerede biler væk fra arealet, hvor der opsættelse borde, bænke sæt og blomsterkummer.

Bylauget vil afvikle fælles arrangementer for beboerne i den kommende 'dagligstue'. F.eks. juletræ, fastelavn, påskehygge, Sankt Hans og sommerfest.

Det nye grønne areal ligger lige ved busstoppestederne i Darup, der også benyttes af Himmelsøens gæster. Så de kan også få glæde af det, mens de venter på bussen.

Gundsømagle Landsbyråd (til højre på billedet) får 100.000 kr. til at bygge en skaterrampe ved Margretheskolen.

Initiativtagerne er nogle unge drenge fra landsbyen.

Landsbyrådet argumenterer med, at projektet gavne mange unge i byen, når de kan samles samlet omkring en sund og god sport.

Samtidig er den lokale idrætsforening G77 villig til at oprettet en underafdeling for skaterne, så de måske også kan få en træner.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk