20. september 2020
22rmc anna holm
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OL-løber deltager i gadeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL-løber deltager i gadeløb
Roskilde Avis - 22. august 2019 kl. 00:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løberen Anna Holm, som forsvarede de danske farver ved OL i Rio i 2016, er en af de deltagere, som i aften kommer til at kaste glans over Gadeløbet i Roskilde. Under OL i Rio blev Anna Holm nummer 55 ud af cirka 160 deltagere, da hun stillede op i maraton. Dermed fik hun faktisk en bedre placering, end hun var seeded til.

arrow Læs også: Gadeløb: Roskilde spærres af

Maraton er sammen med halvmaraton da også Anna´s absolutte favoritter, når det gælder løb.

- Jeg tager gadeløbet i aften som en god optakt til København Halvmaraton, som jeg skal løbe den 15. september, siger Anna Holm.

Som tidligere studerende på RUC er hun bestemt ikke ukendt med Roskilde, og hun har da også deltaget i gadeløbet tidligere. For nogle år siden løb hun distancen 10 kilometer, og i aften napper hun den nye distance Roskilde milen på 7,5 kilometer.

- Jeg synes byløb er hyggelige. De er en rigtig god adspredelse i træningen. Da jeg gik på RUC, kom jeg meget i Roskilde, så det bliver hyggeligt at gense byen.

Den 31-årige løber har ikke glæden ved løb fra fremmede. Hendes far er løberen Henrik Jørgensen, som døde tidligere på året. Han anses for at være en af Danmarks bedste løbere nogensinde og stillede op for Danmark i maraton ved sommer OL i 1984 og 1988.

Udover at deltage i Gadeløbet i Roskilde og København Halvmaraton planlægger Anna Holm at løbe et maraton i løbet af efteråret, og står det til hende bliver det i en hurtig tid. Hun vil også gerne med til OL i Tokyo næste sommer, men som hun diplomatisk siger.

- Det spekulerer jeg ikke så meget i endnu. Nu må vi se.

I arbejdslivet står den i øvrigt også på løb for Anna Holm. Hun arbejder i Albatros Adventure Maraton og sammen med en flok kolleger derfra stiller hun op i Gadeløbet i Roskilde i aften.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk