18. juli 2019
Roskilde arbejder for at bevare så meget som muligt af Roskilde Sygehus og vil bruge andre af bygningerne på det store område til andre sundheds-funktioner. (Arkivfoto: Erling J.)
Roskilde arbejder for at bevare så meget som muligt af Roskilde Sygehus og vil bruge andre af bygningerne på det store område til andre sundheds-funktioner. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt udvalg i Roskilde skal sørge for: God brug af sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt udvalg i Roskilde skal sørge for: God brug af sygehuset
Roskilde Avis Paperboy - 16. februar 2018 kl. 00:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Byråd vælger på sit næste møde et udvalg, der skal sørge for den bedst mulige brug af Sygehuset ved Køgevej.

I denne arbejdsgruppe deltager tre af byrådets centrale politikere, nemlig borgmester Joy Mogensen (S), Bent Jørgensen (V) og Tina Boel (SF).

De skal arbejde for, at Region Sjælland placerer flest mulige hospitalsfunktioner og -specialer på Sjællands Univerisitetshospital ved Køgevej og dermed sikrer borgerne i Roskilde-området den bedst mulige behandling.

Samtidig skal denne arbejdsgruppe komme med ideer om, hvad man kan bruge de arealer og bygninger til, der bliver ledige i området.

I byrådets budgetforlig for 2018 lægges op til, at kommunen skal arbejde med at skabe et sundhedsmiljø med flest muligt behandlings sundheds- og hospitalsfunktioner, læge- og speciallægeklinikker, kommunale sundhedstilbud, træningsfaciliteter m.v.

Sammen med Røde Port
Samtidig skal arbejdsgruppen formulere en vision for anvendelsen af de bygninger og arealer på hospitalsområdet, som ikke umiddelbart kan anvendes til regionale sundhedsfunktioner, i forbindelse med opførelsen af det kommende Røde Port-projekt.

Roskilde kommune vil invitere medlemmer af Sjællands Regionsråd fra lokalområdet med til hvert møde.

Desuden skal repræsentanter fra Sygehusgruppen i Roskilde, forvaltningen i Region Sjælland samt anden sundhedsfaglig ekspertise inddrages, hedder det i oplægget.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk