16. oktober 2019
Gitte Simoni (DF) fik fuld tilslutning til et forslag om at udsætte en plan om, at alle senge skal fjernes fra Roskilde, som Sygehusudvalget ellers havde lagt op til.
Gitte Simoni (DF) fik fuld tilslutning til et forslag om at udsætte en plan om, at alle senge skal fjernes fra Roskilde, som Sygehusudvalget ellers havde lagt op til.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Service-eftersyn af Sygehusplan: Forslag om at fjerne alle senge fra Roskilde blev stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Service-eftersyn af Sygehusplan: Forslag om at fjerne alle senge fra Roskilde blev stoppet
Opdateret 29. oktober 2018 kl. 14:52
Roskilde Avis - 29. oktober 2018 kl. 14:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forslaget, om at alle senge skulle fjernes fra Roskildes Sygehus, som indgik i Region Sjællands oprindelige plan fra 2010, er nu stoppet.

På et møde i regionsrådets forretningsudvalg mandag, var der enstemmig opslutning til et forslag fra Dansk Folkeparti, om at der nu er brug af et 'Service-eftersyn' af de fremtidige planer for regionens sygehuse.

DF's gruppeformand Gitte Simoni, der samtidig er medlem af Roskilde Byråd, fortæller om baggrunden for forslaget og beslutningen:

- Siden den oprindelige plan blev vedtaget i 2010, er der sket meget. Blandt andet står vi midt i en situation, hvor flere hundrede ansatte skal afskediges, fordi udgifterne er løbet fra bevillingerne.

- Før vi nu går videre med at flytte rundt på opgaver og ansatte, er det nødvendigt, at vi får en ny samlet plan. Vi skal vide, hvordan ressourcerne kan bruges bedst muligt med de ansatte og de mennesker, som nu er til rådighed.

Formanden for regionsrådet Heino Knudsen (S) var enig i forslaget, og det samme gjaldt de øvrige partier i regionsrådet.

Møde i Roskilde
Torsdag mødes Roskildes eget sygehusudvalg også for at diskutere situationen. Det er indkaldt på opfordring af Bent Jørgensen (V), som udgør udvalget sammen med borgmester Joy Mogensen (S) og Tina Boel (SF).

Desuden er de medlemmer af regionsrådet, der er valgt i Roskilde-området, også indkaldt til mødet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk