18. januar 2021
Nye tider. Dametøjsbutikken TTU lukker og giver plads til Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop. Her er det erhvervsmægler fra Nordicals, Jeanne Malev Ebler, Jens Evald Sandvik, Lee Matti Robinson, Knut Eirik Sandvik og John Schmidt foran lokalerne i Algade 53.
Nye tider. Dametøjsbutikken TTU lukker og giver plads til Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop. Her er det erhvervsmægler fra Nordicals, Jeanne Malev Ebler, Jens Evald Sandvik, Lee Matti Robinson, Knut Eirik Sandvik og John Schmidt foran lokalerne i Algade 53.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt bryggeri med bobler og bistro åbner midt i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt bryggeri med bobler og bistro åbner midt i byen
Opdateret 23. juli 2019 kl. 09:37
Roskilde Avis - 23. juli 2019 kl. 06:05
Af Tekst og foto: Tomas Skov

Den ene halvdel af makkerparret bag Bryghuset Røde Port, Knut Eirik Sandvik, har fundet sammen med kokken og ølimportøren John Schmidt.

Sammen åbner de i løbet af september Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop i Algade 53, hvor dametøjsbutikken TTU nu ligger.

Følg kokken

Ombygningen af det omkring 200 kvm store lokale går i gang fra 1. august, og så kan man snart nyde både god mad og masser af dansk og polsk specialøl i Algade 53.

Kokken John Schmidt kommer til at herske i det åbne køkken, hvor man kan følge tilblivelsen af maden, der serveres i hyggelige lokaler med en uhøjtidelig stemning.

Meget mikro

Hver måned bliver 180 liter ny såkaldt 'small batch bryg' sat over, og den vil man kunne følge og smage, så snart den kommer på hanen. En 'small batch bryg' brygges kun den ene gang, så det er bare med at komme til hanen, mens tid er.

Udover god mad interesserer John Schmidt sig særligt for polske specialøl, så i bottleshoppen vil man udover specialøl fra Bryghuset Røde Port kunne gå på opdagelse i det polske sortiment af mikrobryg.

Uventet i hverdagen

Men der er også tænkt på den åndelige føde i Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop, hvor Lee Matti Robinson vil være tovholder for den daglige dosis, musik, kunst, kultur og tanker.

- Vi går efter at trække det uventede ind i dagligdagen med arrangementer og events til arbejdsfrokosten, eftermiddagsbesøget, fyraften og familiemiddagen, forklarer den tidligere skolelærer og nuværende ølbrygger, Knut Eirik Sandvik, som glæder sig til at slå dørene op for noget helt nyt i Roskilde.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk