
Den ene halvdel af makkerparret bag Bryghuset Røde Port, Knut Eirik Sandvik, har fundet sammen med kokken og ølimportøren John Schmidt.
Sammen åbner de i løbet af september Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop i Algade 53, hvor dametøjsbutikken TTU nu ligger.
Ombygningen af det omkring 200 kvm store lokale går i gang fra 1. august, og så kan man snart nyde både god mad og masser af dansk og polsk specialøl i Algade 53.
Kokken John Schmidt kommer til at herske i det åbne køkken, hvor man kan følge tilblivelsen af maden, der serveres i hyggelige lokaler med en uhøjtidelig stemning.
Hver måned bliver 180 liter ny såkaldt 'small batch bryg' sat over, og den vil man kunne følge og smage, så snart den kommer på hanen. En 'small batch bryg' brygges kun den ene gang, så det er bare med at komme til hanen, mens tid er.
Udover god mad interesserer John Schmidt sig særligt for polske specialøl, så i bottleshoppen vil man udover specialøl fra Bryghuset Røde Port kunne gå på opdagelse i det polske sortiment af mikrobryg.
Men der er også tænkt på den åndelige føde i Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop, hvor Lee Matti Robinson vil være tovholder for den daglige dosis, musik, kunst, kultur og tanker.
- Vi går efter at trække det uventede ind i dagligdagen med arrangementer og events til arbejdsfrokosten, eftermiddagsbesøget, fyraften og familiemiddagen, forklarer den tidligere skolelærer og nuværende ølbrygger, Knut Eirik Sandvik, som glæder sig til at slå dørene op for noget helt nyt i Roskilde.
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her