17. april 2021
Julie Bruun (tv.)fik Erhvervsprisen overrakt af borgmester Joy Mogensen og erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen. (Foto Thomas Olsen)
Julie Bruun (tv.)fik Erhvervsprisen overrakt af borgmester Joy Mogensen og erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen. (Foto Thomas Olsen)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nybagt mor fik erhvervspris: Julie Bruun fra CP i Viby hædret ved Nytårskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybagt mor fik erhvervspris: Julie Bruun fra CP i Viby hædret ved Nytårskur
Roskilde Avis - 30. januar 2019 kl. 16:25
Af Foto: Thomas Olsen

Julie Bruun, der netop er blevet mor, fik tirsdag Erhvervsprisen fra Danske Bank for sin indsats som leder og ejer af den store container- og entreprenør-virksomhed CP i Viby.

Hun ankom med store smil og sin nyfødte datter i en lift sammen med manden Peter Hvitved Ekholm til den store nytårskur, arrangeret af kommunen og Erhvervsforum på rådhuset.

Her blev prisen overrakt af Jesper Steen Christensen, erhvervsdirektør i Danske Bank på Stændertorvet, der brugte mange fine ord i sin motivation.

Julie Bruun overtog sammen med sin mor ledelsen af det store firma på Grønningen i Viby, da hendes far Georg døde i en forholdsvis ung alder.

Hun har stået i spidsen for en stærk udvikling af firmaet med en ledelsesstil, hvor der er givet god plads til medarbejderne, som derfor også har påtaget sig et stort ansvar.

Læs også side 16-17

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk