13. maj 2021
Direktør i Vent2U Lillian Kofod kunne ikke modstå mulighederne i Roskilde.
Direktør i Vent2U Lillian Kofod kunne ikke modstå mulighederne i Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny virksomhed rykker til Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny virksomhed rykker til Roskilde
Roskilde Avis - 12. maj 2019 kl. 09:30

Innovationsforløbet COCONF lokkede ventilationsvirksomheden Vent2U på afveje, da netværket CORO og partnere mødtes i 2018.

- Muligheden for at afprøve og udvikle nye løsninger sammen med store organisationer i Roskilde, der stiller deres test-platforme til rådighed, er for svær at modstå, fortæller direktør i Vent2U Lillian Kofod.

I gang på Risø
Hendes virksomhed fra Vejle deltog som innovatør i forløbet, hvor de blev matchet med Danfoss, Fisher Lighting, Constructa samt Leapcraft og sammen indgik de i et partnerskab om at udvikle en særlig løsning til udfordringen om et bedre indemiljø på skolerne. Opgaven var stillet af IST og Roskilde Kommune, som deltager som udfordringsgiver for tredje år i træk til COCONF19.

Vent2U er nu blevet en del af iværksættermiljøet DTU Link på Risø ved Roskilde, som giver mindre virksomheder muligheden for at indgå i et forskningsbaseret samarbejde med adgang til helt specielle kompetencer, værksteder og laboratoriefaciliteter.

- Gennem COCONF er CORO med til at bidrage til visionen om at tiltrække nye virksomheder og skabe et attraktivt knudepunkt for partnerskaber.

Dermed brander vi Roskilde som den stærke innovationsby, vi er, siger Direktør i CORO Karolina E. Osipowska.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk