26. marts 2019
- Kommunen kan ikke bruge firmaeer, der hjælper med at tømme fællesskabets kasse, siger Venstres nye leder i Roskilde Jette Tjørnelund.
- Kommunen kan ikke bruge firmaeer, der hjælper med at tømme fællesskabets kasse, siger Venstres nye leder i Roskilde Jette Tjørnelund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny V-leder i Roskilde: Stop brug af mistænkelige advokater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny V-leder i Roskilde: Stop brug af mistænkelige advokater
Roskilde Avis Paperboy - 12. november 2018 kl. 00:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres nye leder i Roskilde Byråd Jette Tjørnelund foreslår, at kommunen skal holde op med at bruge advokatfirmaet Bech Bruun, så længe der er mistanke om, at det måske har medvirket i den store sag, hvor svindlere har hentet 12,7 mia. ud af den danske statskasse.

Hun peger på, at Advokatnævnet netop er blevet bedt om at undersøge Bech-Bruun nærmere i forbindelse med sagen om svindel med udbytteskat og mulige dobbeltrolle som undersøger af svindlen for Skatteministeriet.

- Venstre i Roskilde Byråd vil have, at kommunens samarbejde med advokatfirmaet Bech Bruun stilles i bero indtil Advokatnævnets undersøgelse af firmaets habilitet i sagen om svindel med udbytteskat foreligger. Når undersøgelsen foreligger, må kommunen vurdere, om samarbejdet kan genoptages, siger Jette Tjørnelund.

- Vi ønsker ganske enkelt ikke, at kommunen skal benytte firmaer, der hjælper selskaber med at lænse fællesskabets kasse. Der skal være sikkerhed for, at kommunens juridiske samarbejdspartner har sit på det rene og ikke handler imod samfundets interesser.

Sagen skal nu tages op i byrådets centrale Økonomiudvalg på et kommende møde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk