8. august 2020
Christian Lønstrup er færdig som træner i FC Roskilde efter at have  beskyldt sine egne spillere for at tabe med vilje. (Foto: Anders Ole Olsen)
gallery icon

Se billedserie

Christian Lønstrup er færdig som træner i FC Roskilde efter at have beskyldt sine egne spillere for at tabe med vilje. (Foto: Anders Ole Olsen)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lønstrup færdig i FCR - anklagede spillere for at tabe med vilje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønstrup færdig i FCR - anklagede spillere for at tabe med vilje
Opdateret 14. maj 2019 kl. 12:56
Roskilde Avis - 14. maj 2019 kl. 12:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Træner Christian Lønstrup er en færdig mand i FC Roskilde, efter at han er gået helt fra snøvsen og uden nogen beviser har beskyldt sine spillere for matchfixing i søndagens 1-2-nederlag hjemme til Lyngby.

arrow Læs også: Roskilde-ejer bekræfter: Lønstrup har sagt op

Anklagen blev fremsat i kampens hede lige efter det ærgerlige resultat mod Lyngby, der vendte kampen fuldstændig med to scoringer i de sidste 10 minutter. Men endnu værre blev det, da han gentog beskyldningerne om mandagen.

Ledelsen i FC Roskilde har været i kontakt med spillernes fagforening samt Danske Spil og mener ikke, at der er foregået noget forkert.

Men under alle omstændigheder kan Lønstrup ikke fortsætte som leder for en flok spillere, som han har fremsat den slags anklager imod. Tilliden mellem dem vil nu være helt umulig at genoprette.

Klubben har endnu ikke afgjort, hvem der nu sportsligt skal stå i spidsen for holdet i de to sidste afgørende kampe for at redde livet i 1. division. Søndag møder Roskilde hjemme Fredericia og i den allersidste kamp lørdagen efter skal holdet besøge naboerne i Køge.

Bruddet med Christian Lønstrup er ekstra ærgerligt, fordi den tidligere FCK-stjerne, der som træner mirakuløst også havde fået Helsingør i Superligaen, faktisk har opnået pæne resultater.

Da han kom til i efteråret var holdet helt isoleret i bunden af 1. division, men efter en række gode kampe fik Lønstrup hevet det væk fra nedrykningspladserne. På det seneste har det dog igen knebet med resultaterne, og Roskilde har i flere tilfælde 'smidt point væk' ved at lade modstanderne score til sidst.

Sandsynligvis er det disse sportslige kendsgerninger, der har fået Lønstrup til at komme med anklager, som han tilsyneladende ikke har nogen beviser for.

arrow Assistenttræner fyret i FC Roskilde
29. maj 2019 kl. 03:27 Opdateret: kl. 00:14
arrow Roskilde-ejer: Matchfixing-sag lægger en dyne over os
27. maj 2019 kl. 08:29 Opdateret: kl. 08:30
arrow Avis: Bookmaker bekræfter mistænkelige spil på Roskilde
26. maj 2019 kl. 19:56 Opdateret: kl. 19:58
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk