26. april 2019
Aktiestrateg og erhvervsmand Jens Løgstrup fra Roskilde donerede sit overskud fra dagbladet Børsens Investordyst til Red Barnet Roskilde. Fredag blev en check på 13.462 kr. overrakt til formanden for Red Barnet Roskilde, Torben Stevold ved en ceremoni på Børsen i København.
Aktiestrateg og erhvervsmand Jens Løgstrup fra Roskilde donerede sit overskud fra dagbladet Børsens Investordyst til Red Barnet Roskilde. Fredag blev en check på 13.462 kr. overrakt til formanden for Red Barnet Roskilde, Torben Stevold ved en ceremoni på Børsen i København.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løgstrup donerer overskud til Red Barnet Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løgstrup donerer overskud til Red Barnet Roskilde

Den lokale erhvervsmand Jens Løgstrup slog markedet med 13 procent i dagbladet Børsens årlige Investordyst

Opdateret 11. januar 2019 kl. 10:57
Roskilde Avis Paperboy - 11. januar 2019 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods et vanskeligt aktieår, der sluttede med et dramatisk dyk i fjerde kvartal, slog Roskildeprofilen Jens Løgstrup markedet med sin investeringsmodel i Børsens årlige Investordyst, der sikrer Red Barnet Roskilde godt 13.000 kr. Hos modtageren er glæden stor. Formand for den lokale afdeling af Red Barnet, Torben Stevold, er glad for donationen, som kommer mange Roskilde-familier til gode.

- Donationen kommer en masse familier til gavn og glæde. Samtidig er Jens Løgstrups donation en anerkendelse af det store arbejde, som de frivillige i Red Barnet Roskilde gør. På deres, børnenes og egne vegne vil jeg gerne sige tusind tak, understreger Torben Stevold, der til daglig er områdedirektør i Danske Bank.

Lokal investeringsmodel gav afkast

Dagbladet Børsen har iværksat Investordysten sammen med Saxo Bank for at inspirere flere danskere til at interessere sig for aktiemarkedet og udviklingen i børsnoterede virksomheder. Det er tredje år, Børsen afvikler Investordysten, hvor overskuddet gives til velgørende formål.

- Det har været sjovt at være en af de to investorer, som har fået en halv million til at skabe afkast med. Jeg har fået positive tilbagemeldinger fra læsere, som har fulgt med hver uge i Børsen og har spurgt ind til nogle af de tips, som min modstander og jeg har delt. Vi har jo haft hver vores strategi, og jeg er glad for, at min investeringsmodel gav et afkast, som nu kommer Red Barnet i Roskilde til gode, siger Jens Løgstrup.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk