19. oktober 2019
Direktør Jesper Henriksen foran afdelingen i Algade 14, hvor Arbejdernes Landsbank er rykket ind i en del af den tidligere Roskilde Bank.
Direktør Jesper Henriksen foran afdelingen i Algade 14, hvor Arbejdernes Landsbank er rykket ind i en del af den tidligere Roskilde Bank.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her får man et menneske i røret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her får man et menneske i røret
Roskilde Avis - 19. maj 2019 kl. 00:37
Af Foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hos os får man altid et menneske i røret ved en opringning, så der er ikke noget med trykknapper eller metalliske stemmer.

Sådan fortæller Jesper Henriksen, der er direktør for Arbejdernes Landsbank, om den store fremgang, som dette pengeinstitut har oplevet.

Efter hans opfattelse er personlig service efter en lidt 'gammeldags opskrift' en væsentlig forklaring på, at AL alene gennem de to sidste år i Roskilde-området har har fået 1.300 nye kunder.

Den 3. juni fejres det med åbent hus i Algade 14, at banken nu har eksisteret gennem 100 år, og efter en beskeden start nu for alvor bevæger sig frem i feltet.

Den første filial i Roskilde blev åbnet i 1964 i Støden 1 og havde gennem en del år førte en ret stille eksistens. Men i 2013 rykkede man ind i en del af den gamle Roskilde Bank i Algade, og så kunne mange flere kunder pludselig finder dertil.

Nu har afdelingen 12 ansatte på i Roskilde samt 4 i filialen i Jyllinge.

- Samtidig har vi ikke erhvervsafdeling tilknyttet her. De sidder et andet sted, men tager sig af mange kunder i Roskilde, forklarer Jesper Henriksen.

7-8 nye om dagen
Han fortæller, at afdelingen i øjeblikket i gennemsnit får 7-8 henvendelser om dagen fra folk, der er interesserede i at blive nye kunder.

- Selvfølgelig er det ikke tilfældig, at vi nu for 10. år i træk er blevet kåret til 'Danskernes Foretrukne Bank'.

- Mange kunder kan godt lide en personlig og nær betjening, hvor man kan gå direkte ind til en kasse og hæve sine penge.

- Vi prøver at give alle en god behandling. Børnene bliver jo til gode kunder, når de bliver voksne. Og de ældre, der dårligt kan find ud af it-systemerne, hjælper vi også igennem. Så bliver deres børn meget glade.

- På den måde kan man sige, at vi satser meget på anbefalinger fra den ene kunde til den anden. Det er en af de mest effektive metoder, forklarer Jesper Henriksen.

Håndbold i Ågerup
Den 44-årige Jesper Henriksen kom til AL i Roskilde for to år siden efter at have været 10 år i Spar Nord og før den tid hos Danske Bank samt BG Bank.

Privat bor han i Ågerup og bruger bl.a. fritiden som håndboldtræner i Gundsølillehallen.

Sport fylder efterhånden meget hos banken, der er fodboldsponsor for både landsholdet, Brøndby, FCN, AGF og Vejle.

Lokalt støtter man bl.a. den store Jyllinge Festival, fordi banken nu er det eneste tilbageværende pengeinstitut i det område.

tk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk