25. maj 2019
Ejendomsmægler Laura Heideby er flyttet ind i Hersegade.
Ejendomsmægler Laura Heideby er flyttet ind i Hersegade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heideby tilbage i Hersegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heideby tilbage i Hersegade
Roskilde Avis Paperboy - 20. oktober 2018 kl. 07:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ejendomsmægler Laura Heideby, der især arbejder med erhvervsudlejning i Roskilde, er flyttet fra Frederiksborgvej til det gamle byhus i Hersegade 18, hvor hun i øvrigt startede som mæglerelev tilbage i 1994.

- På en måde er ringen nu sluttet, og jeg har stadig gode minder fra den tid, hvor min karriere begyndte.

- I de forløbne 24 år har jeg fået bred erfaring i- og uden for Roskilde gennem arbejdet som ejendomsmægler og som erhvervsmægler og rådgiver. Det har været en spændende udvikling, og jeg er stolt af nu at have skabt en virksomhed med resultater, siger hun.

Med placeringen i Hersegade forventer Laura Heideby større tilgængelighed og synlighed, hvilket også skal komme kunderne til gode.

- Mange forbinder os med udlejning af butikslejemål, men forretningen omfatter også investering, rådgivning samt køb og salg af større ejendomme. Den del af vores arbejde kan det nye kontor gøre mere synlig, mener Laura Heideby.

Lokalt netværk
Laura Heideby var ikke i tvivl, da hun skulle placere sin virksomhed:

- Roskilde er en meget alsidig by med hele med hele paletten som mægler. Lige fra mindre kontorlejemål på 50 m2 til de store butikslejemål, som internationale kæder er interesserede i. Vi har industriområdet med store lagerbygninger, og der er en lang række af spændende investeringsmuligheder. Vi arbejder med andre ord med meget forskelligartede kundetyper.

- I en by som Roskilde er det væsentligt med lokalt netværk og gode kunderelationer. Større projekter med investeringer kan godt foregå, uden at ejendommen først er sat til salg. Hvis jeg har en kunde, der gerne vil investere i Roskilde, har jeg altid et netværk af muligheder og kontakter at henvende mig til.

- Jeg er sikker på, at den nye placering vil give os endnu større forbindelse til byen til glæde for både kunder og virksomheden, konkluderer Laura Heideby.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk