19. april 2019
09rmc AG Neptunvej Jyllinge (37)
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anette Gundlach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotos og video: Halloween-amok i Jyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotos og video: Halloween-amok i Jyllinge
Roskilde Avis Paperboy - 09. oktober 2018 kl. 18:56
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er halloween hele måneden på Neptunvej 24 i Jyllinge. Natten mellem den 31. oktober og 1. november er angiveligt den nat, hvor det er lettest for døde og mørke eksistenser at vende tilbage til jorden for at skræmme og hævne sig på de levende. Den nat går i vore dage under navnet halloween, men på Neptunvej 24 åbnede Lenette Brønnum Simonsen allerede den 1. oktober sin forhave for børn, zombier, voksne, barnlige sjæle, varulve og andre ikke alt for sarte sjæle, der har mod på et gys i anledning af Halloween-måneden.

- Vi har nu gjort det de sidste 6-8 år, og vi har et nyt tema hvert år, fortæller Lenette Brønnum Simonsen, der sammen med familien har brugt tre dage på at forvandle sin forhave til et halloween-mareridt.

Dette års uhyggelige tema er heksesabbat, så der er masser af skeletter, edderkopper og afskyeligheder i forhaven på Neptunvej, og den bliver besøgt flittigt af børnehaver, skoleklasser og andre nysgerrige hele måneden.

- Sidste år havde vi omkring 2.000 gæster i haven i løbet af måneden, fortæller initiativtageren.Selv om det er Lenette Brønnum Simonsen, der er primus motor på uhyggen på Neptunvej, får hun hjælp fra mange andre i lokalsamfundet.

- Min far dyrker græskarene, naboen ordner de elektriske lys, nogle kommer forbi med dukker eller en gammel lysestage, og en anden har hæklet noget spindelvæv, fortæller hun.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk