25. april 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand for grundejerforeningen:Vi lægger watertubes i Oles hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for grundejerforeningen:Vi lægger watertubes i Oles hul
Roskilde Avis Paperboy - 11. oktober 2018 kl. 00:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formand for grundejerforeningen Enggården i Jyllinge Nordmark, Gert Moldt, forklarer, at der ingen fare er for oversvømmelse af husene i Jyllinge på grund af hullet i volden. Men beskyttelsen bliver lidt mere besværlig.

arrow Læs også: Beskyttelse mod oversvømmelse i Jyllinge har et 250 meter langt hul

Gert Moldt er desuden operativ leder i beredskabet, og han fortæller, at beredskabet lægger watertubes ud på Ole Svagins grund, hvis der kommer højvande, før diget er bygget færdigt.

Han forklarer desuden om historien bag hullet:

- Vi er fem grundejerforeninger, der er gået sammen og har betalt for traceen, der samtidig er terrænregulerende, så den kommer op i en højde på, 1,5 meter. Den kan dermed holde en del vand ude.

- Ole Svagin blev tilbudt at være med, men det ville han ikke i første omgang, siger Gert Moldt. Han forklarer, at Ole Svagin henvendte sig til ham 23. august, fordi han ville benytte sig af stålpladerne på Storkevej til at køre jord på sin egen grund, og at han også ville være med til traceen.

- På dette tidspunkt var vi selv ved at være færdige med at køre jord, og vi kunne ikke forsvare overfor beboerne i vores forening, hvis vi gav lov til, at 150 til 200 lastbiler i den kommende tid skulle fortsætte med at køre jord på vejen, siger Gert Moldt.

Han kan ikke svare på, hvorfor Ole Svagin ikke kan få tilladelse til at køre over fællesjorden i den anden grundejerforening, som Ole Svagin selv er medlem af.

Roskilde Avis har kontaktet formanden Erik Krøll i denne grundejerforening, der igen har henvist til Gert Moldt.

Derfor står det hen i det uvisse, hvorfor Ole Svagin ikke må køre jord ind på sin grund fra fællesjorden, som han altså også selv ejer en del af, nu hvor der ligger stålplader på vejen, og man i forvejen er i gang med traceen.

Roskilde Avis har dog fra flere sider fået at vide, at det drejer sig om en årelang strid i grundejerforeningen.

Gert Moldt forklarer, at jorden til diget ligger klar på begge sider af skellet til Ole Svagins jord, så kommunen kan gå i gang med digebyggeriet, som også kommer til at foregå der.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk