19. september 2019
Foto: Jan Partoft
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem cykeltyve afsløret: En sigtet for vold mod vidne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem cykeltyve afsløret: En sigtet for vold mod vidne
Roskilde Avis - 15. maj 2019 kl. 10:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 15-årig dreng skubbede en kvinde, da hun filmede ham, mens han og en medgerningsmand var ved at skære låsen over på en cykel, der var parkeret i kælderen ved Roskilde Station tirsdag eftermiddag ved 16-tiden.

Efterfølgende flygtede de mod perronerne, vidner kunne dog udpege dem til politiet.

Ordensmagten fik fat på den ene af de udpegende, en 15-årig dreng fra Taastrup. Han blev anholdt som mistænkt for at ville stjæle en cykel. Den anden stak af tværs over jernbanesporene. Den anholdte havde stadig en skæreskive til en vinkelsliber på sig.

De sociale myndigheder, den anholdtes værge og en forsvarer overværede afhøring af den 15-årige, der også blev sigtet for vold mod vidnet, der blev skubbet, fordi hun havde taget et foto mod sin mobiltelefon.

Den 15-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, og politiet forsøger nu at få identificeret den anden mistænkte, der beskrives som: A: Mand, 15-20 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: sort trøje, sorte bukser, Medbragte: Sort rygsæk.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket den flygtede, unge mand, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tre cykeltyve på spil

Omkring en time senere var tre cykeltyve igen på spil ved stationen. En kvinde havde set tyvene og ringede til politiet. Hun fortalte, at hun havde set de tre mænd tage en elcykel fra den aflåste cykelkælder. De smed dog cyklen fra sig senere.
Politiet kørte til stationen for at lede efter mændene, som ikke blev fundet i første omgang.
Men en halv time senere fik vidnet øje på mændene ved Stationscentret. Her fik politiet fat i en 19-årig mand fra Hvidovre og to 16-årige fra Taastrup. De blev alle sigtet for tyveri af elcyklen.
Da politiet skulle kigge nærmere på den stjålne cykel, var den forsvundet fra sted, hvor den ifølge den årvågne kvinde var blevet efterladt.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk