25. marts 2019
Mette BL Thomsen fra Roskilde Isvandssvømmer Forening, håber der bliver noget at fejre, når der et fællesskab bliver kåret som Årets Fantastiske Fællesskab på fredag. (Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Mette BL Thomsen fra Roskilde Isvandssvømmer Forening, håber der bliver noget at fejre, når der et fællesskab bliver kåret som Årets Fantastiske Fællesskab på fredag. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesskabes spænding udløses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesskabes spænding udløses
Roskilde Avis Paperboy - 27. september 2018 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

-Chancen for at pengene havner i Roskilde Issvømmer Forening er lille, siger foreningens formand Mette BL Thomsen.

Pengene hun snakker om er præmien på 50.000 kroner, som vinderen af den lokale afdeling af Årets Fantastiske Fællesskaber får på fredag. Her sender TV2 Lorry direkte fra kåringen.

- Vi er en nystartet forening, der kun har svømmet en sæson i Himmelsøen ved Darup, og kendskabet til issvømmersporten er endnu ikke så udbredt, siger Mette BL Thomsen som begrundelse for sin vurdering af vinderchancerne.

Roskilde og omegn er fint repræsenteret i opløbet om at blive Årets Fantastiske Fællesskab. Både INSP!, Tune Idrætsforening og Roskilde Issvømmer Forening vil være til stede når prisen uddeles.

- Fællesskaber kan ikke vindes, de skal opleves og tjener til formål at få mennesker knyttet sammen på nye spændende måder, uddyber Mette BL Thomsen, der gennem fire år målrettet har arbejdet på udbredelsen af issvømning som sportsgren i hele Danmark.

- Af sportslige, sociale og sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at indgå i fællesskaber omkring den nye sport, siger Mette BL Thomsen.

Her man lyst til at prøve fællesskabet hos Roskilde Issvømmer Forening er det muligt i den nærmeste fremtid, da foreningen inviterer alle forbi Himmelsøen til det første event i denne vintersæson søndag 7. oktober klokken 11 til 13, hvor den mobile teltsauna vil være rygende varm.

Adressen er Darupvej 60-150. Arrangementet er gratis. Se pakkeliste på www.risf.dk

Fakta
Læs mere om issvømning inklusive foredrag på www.iceswimmer.com

Læs om Roskilde Issvømmer Forening - RISF på www.risf.dk

Læs om Årets Fantastiske Fællesskaber på www.tv2lorry.dk/ff

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk