18. april 2019
Årets oplevelsespose fra VisitRoskilde giver bedsteforældre mulighed for gode oplevelser sammen med børnebørnene, f.eks. i Roskilde Domkirke.
Årets oplevelsespose fra VisitRoskilde giver bedsteforældre mulighed for gode oplevelser sammen med børnebørnene, f.eks. i Roskilde Domkirke.
Foto: morty
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterårs-oplevelser i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårs-oplevelser i Roskilde
Roskilde Avis Paperboy - 11. oktober 2018 kl. 16:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter succesen med 'AlleTidersBedste-posen' fra tidligere lancerer det lokale turistkontor VisitRoskilde igen en bedste-pose med nye, spændende tilbud og oplevelser til den kommende efterårsferie.

Her er gode tilbud og inspiration til bedsteforældre og deres børnebørn til sammen at opleve Roskildes store udbud af aktiviteter i efterårsferien.

De mange aktive bedsteforældre er en værdifuld ressource for de forældre, som må arbejde i stedet for at holde ferie med deres børn.

- Mange bedsteforældre glæder sig til at være sammen med deres børnebørn i ferien og vil gerne skabe kvalitetsoplevelser, som de kan se tilbage på sammen. Vi hjælper med at finde inspiration til de allerbedste tilbud i Roskilde med denne 'AlleTidersBedste-posen', fortæller Gitte Nielsen fra VisitRoskilde.

I år har Gimle for Børn givet 30 billetter til Katrine Bille og band til de første, der henter en 'AlleTidersBedste-pose'!

AlleTidersBedste-posen lanceres fra fredag d. 12. oktober og kan afhentes gratis frem til d. 20. oktober på Turistbureauet. Posen er tilrettelagt til børn i alderen 5-14 år, og der er lagt vægt på steder, der kombinerer ro, underholdning og anledning til historisk perspektiv gennem snak og gensidig nysgerrighed.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk