18. april 2019
Bent Jørgensen (V) var tilfreds med, at Roskilde nu får et lille plus på den ordinære drift, efter at der er kommet ekstra penge fra regeringen. Vi har en økonomi i balance, men større udgifter er på vej i de kommende år, så derfor er vi nødt til allerede nu at løse nogle opgaver på bedre og billigere måder. Ellers kan det slet ikke hænge sammen om nogle år.

Han opregnede principper, der var vigtige for Venstre i ændringerne på kommunens skoler: Der skal være en lokal ledelse på hver skole, undervisningen skal have et godt fagligt niveau, og forældrene skal være en del af løsningen.

Bent Jørgensen afviste enhver snak om stigninger i kommuneskatten eller grundskatterne og glædede sig bl.a. over, at der nu kommer gang i nye kunststof-baner i de mindre byer omkring Roskilde efter en plan, hvor den første skal ligge i Svogerslev.
gallery icon

Se billedserie

Bent Jørgensen (V) var tilfreds med, at Roskilde nu får et lille plus på den ordinære drift, efter at der er kommet ekstra penge fra regeringen. Vi har en økonomi i balance, men større udgifter er på vej i de kommende år, så derfor er vi nødt til allerede nu at løse nogle opgaver på bedre og billigere måder. Ellers kan det slet ikke hænge sammen om nogle år. Han opregnede principper, der var vigtige for Venstre i ændringerne på kommunens skoler: Der skal være en lokal ledelse på hver skole, undervisningen skal have et godt fagligt niveau, og forældrene skal være en del af løsningen. Bent Jørgensen afviste enhver snak om stigninger i kommuneskatten eller grundskatterne og glædede sig bl.a. over, at der nu kommer gang i nye kunststof-baner i de mindre byer omkring Roskilde efter en plan, hvor den første skal ligge i Svogerslev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debatten om Roskildes budget: Det sagde de

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debatten om Roskildes budget: Det sagde de
Roskilde Avis Paperboy - 10. oktober 2018 kl. 22:02
Af Foto: Erling J. Pedersen og Thomas Olsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debatten om Roskildes budget for 2019 ved byrådets 2. behandling onsdag aften gav de politiske partier lejlighed til at markere nogle af deres mærkesager og vigtigste grunde til at stemme for eller imod.

Da det handlede om kommunens overordnede økonomi for hele næste år, havde overførerne fået ubegrænset taletid, og det benyttede flere af dem sig af i udstrakt grad.

Henning Sørensen (S) havde det handikap, der altid følger med at skulle være ordfører for et dominerende regeringsparti: Nemlig at folk vil høre hvad borgmesteren siger, så man helst heller ikke må gentage det samme. Men han gjorde et meget godt forsøg: - Budget-processen er lige som en lang bus-tur, hvor vi i januar skulle spare op mod 100 mio., men hvor situationen så heldigvis er blevet kraftigt forbedret. Men for at få så meget ud af pengene som muligt, er vi nødt til at gøre nogle ting anderledes, end vi plejer.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk