29. januar 2020
Søren Aamand og Anders Houmann dækker et behov hos festglade festivalgæster: cocktails af høj kvalitet leveret i en fart.
gallery icon

Se billedserie

Søren Aamand og Anders Houmann dækker et behov hos festglade festivalgæster: cocktails af høj kvalitet leveret i en fart.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cocktails i en fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cocktails i en fart

På Jyllinge Festival er din drink klar med det samme

Roskilde Avis - 16. august 2019 kl. 15:00
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Til en festival vil vi gerne have kvalitet rigtigt hurtigt, og vi gider ikke vente på en bartender, der skal shake og tilberede hver enkelt cocktail, siger Anders Houmann, der sammen med makkeren Søren Aamand står bag firmaet Nordlund.

De to bartendere har med deres økologiske, præ-miksede cocktails optimeret hele processen omkring at bestille en stribe cocktails til vennerne under en festival.

Her vil man typisk hellere tilbage til musikken og det gode selskab i en fart snarere end at beundre en bartenders minutiøse arbejde med at shake og tilberede seks forskellige drinks.

Blandt de bedste

Anders Houmann og Søren Aamand startede Nohrlund i 2014, og allerede året efter vandt de som den første pre-mixed-producent nogensinde både sølv, guld og dobbeltguld ved World Spirits Competition i San Fransisco. Siden er det kun gået fremad, og Nordlunds cocktailoplevelser kan i dag smages på festivaler, restauranter og barer i ind - og udland.

Smuk festival

Nohrlund debutterede på Jyllinge Festival i 2018, og igen i år vil der blive langet iskolde, økologiske cocktails over disken til alle de tørstige festivalgængere, når det snart går løs i Jyllinge.

- Jyllinge Festival er for os én af Danmarks smukkeste festivaler, og vi er utrolig glade for at må være med til festen igen i år. Så vi håber selvfølgelig på at se en masse gengangere i baren. Der er meget på spil, når man stabler en festival på benene, og det har Jyllinge virkelig formået, siger Anders Houmann.

Klar i en fart

Han glæder sig til at give gæsterne den bedste cocktail-oplevelse uden at de behøver vente længere på en mojito eller en gin og tonic end man normalt vil vente på at få sin fadøl.

- Pre-mix gør simpelthen, at vi kan levere hurtigt og effektivt og med meget høj kvalitet. Din cocktail skænkes hurtigt som en fadøl, og den pyntes pænt, så du får den fulde oplevelse, forklarer Anders Houmann.

Turbo på baren

Makkerparret bag Nohrlund fremstiller alle ingredienserne fra bunden, så resultatet er så tæt på en frisklavet cocktail som overhovedet muligt. Og samtidig sparer kunden altså værdifuld ventetid i baren, når der skal hentes farverige drinks til musikken.

- Før i tiden kunne 80-100 mand shake 600 cocktails i timen. Nu leverer vi 3.500 cocktails på en time med 60 mand i baren, forklarer Anders Houmann.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk