4. august 2020
- Min datter, Sabrina, er en stor del af dette foretagende, understregede Allan Hendrichsen, da han modtog indstillingen til Roskildes Erhvervspris.
- Min datter, Sabrina, er en stor del af dette foretagende, understregede Allan Hendrichsen, da han modtog indstillingen til Roskildes Erhvervspris.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Caseus indstillet til erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caseus indstillet til erhvervspris
Roskilde Avis - 16. oktober 2018 kl. 05:09
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Allan er en stjerne i Roskildes detailhandel. Han har på under fem år opbygget en stjernebutik, som trækker kunder til fra det ganske land, lyder det blandt andet i den flere sider lange personlige indstilling til Roskildes Erhvervspris.

Allan Hendrichsen er egentlig uddannet slagter, men slog sig på oste i forretningen Helges Ost på Værnedamsvej på Frederiksberg i København. Knap 23 år senere fik han under en cykeltur øje på de ledige lokaler i Skomagergade 1, og her fem år efter er han et kendt og respekteret ansigt i Roskildes detailhandel.

Ost og oplevelser
- Du sætter Roskilde på landkortet. Man får ikke kun ost, men også en oplevelse, når man handler hos dig. Du sætter kunderne før alt andet, og de er villige til at betale lidt mere for det, konstaterede erhvervsdirektør i danske Bank Jesper Steen Christensen ved overrækkelsen af nomineringen.

Også denne formiddag er det svært at løsrive Allan Hendrichsen og hans datter Sabrina fra det konstante rykind af kunder i butikken. Og som det lød i indstillingen, kommer kunderne også udenbys fra for at handle i Caseus.

- Så sent som i går fik jeg besøg af nogle kunder, som jeg kender fra Frederiksberg. Det rør mig virkelig, at de tager toget til Roskilde for at handle hos mig, siger ostemanden.

Med denne 10. indstilling til Roskildes Erhvervspris er Allan Hendrichsen nu med i opløbet om at løbe med prisen, der bliver uddelt ved nytårskuren på rådhuset i januar.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk