21. maj 2019
Efter fem år skulle der ske noget andet for Marie Lauritsen (tv.). Miriam Gjerløv bliver fra begyndelsen af november et af de faste holdepunkter i caféen i Sankt Ols Gade.
Efter fem år skulle der ske noget andet for Marie Lauritsen (tv.). Miriam Gjerløv bliver fra begyndelsen af november et af de faste holdepunkter i caféen i Sankt Ols Gade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Sweet Marie skifter ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Sweet Marie skifter ejer
Roskilde Avis Paperboy - 17. oktober 2018 kl. 09:46
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har altid tænkt, at det kunne være sjovt at have sin egen café i Roskilde. Det er en gammel drøm, siger Dan Frederiksen, der overtager Café Sweet Marie i Sankt Ols Gade fra den 7. november.

Den gode nyhed til caféens mange stamkunder er imidlertid, at alt fortsætter som hidtil. Blot er det ikke længere Marie Lauritsen, der er at finde bag disken.

Der skulle ske noget
- Det går jo godt. Så da Dan spurgte, om jeg ville sælge, havde tanken ikke strejfet mig. Men så tænkte jeg, at der skulle ske noget andet, siger den nuværende indehaver, der i stedet starter som medarbejder i Props Vinbar fra midten af november.

Dan Frederiksen vil være i caféen i ny og næ, når han har en fridag fra sit øvrige arbejde som ejendomsmægler. Men ellers vil det være hans kone, Miriam Gjerløv, og en ny medarbejder, der vil være de gennemgående ansigter i den populære café.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk