21. oktober 2019
S-ordfører Daniel Prehn har fået bestalling som advokat og nyt job i Gældsstyrelsen.
S-ordfører Daniel Prehn har fået bestalling som advokat og nyt job i Gældsstyrelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmedlem bliver advokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem bliver advokat
Roskilde Avis - 09. juni 2019 kl. 00:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiets politiske ordfører i Roskilde Byråd Daniel Prehn har ved siden af sit lokalpolitiske arbejde fuldført et jurastudie og derefter passet et arbejde som advokatfuldmægtig, således at han nu har fået sin beskikkelse som advokat.

Den nyslåede 30-årige advokat er vokset op hos sin mor i Roskilde og har fra sine unge dage været aktiv indenfor DSU. I 2013 blev han første gang valgt til byrådet. Efter borgmester Joy Mogensens store valgsejr i 2017, da S alene fik flertal i byrådet, blev han politisk ordfører og medlem af det centrale Økonomiudvalg, hvor alle sager passerer.

Under Joy Mogensens kommende barselsorlov fra efteråret, skal partifællen Tomas Breddam være borgmester-vikar, og samtidig overtager Daniel Prehn hans vigtige post som formand for Plan og Teknikudvvalget.

Hårdt arbejde
Dermed undgår han at ende som 'politisk ringvrag', som det sker for andre aktive unge, der bliver så grebet at det politiske arbejde, at de ikke får færdiggjort deres egen uddanelse.

- Jeg er glad og lettet over, at otte års arbejde på studiet og bagefter som advokatfuldmægtig nu har båret frugt, så jeg har fået min beskikkelse.

- For mig har det været en hård kamp at få det hele til at hænge sammen ved siden af arbejdet i byrådet, hvor jeg også har haft høje ambitioner om at gøre en ordentlig indsats fortæller han.

Nyt job
Efter at være blevet advokat har Daniel Prehn samtidig fået nyt job i Gældsstyrelsen.

- Jeg tror, det bliver et meget spændende arbejde. Vi har en vigtig opgave med at få genskabt tilliden til skattevæsenet, og det glæder jeg mig til at være med til, fortæller Daniel Prehn.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk