16. juli 2019
Brugsuddeler Cemil Hursidovski fortalte, at butikken i Algade nu for alvor er kommet i gang. Her ses han under sommerens fodbold-VM, hvor der var storskærm på Hestetorvet. (Foto: Jan Partoft)
Brugsuddeler Cemil Hursidovski fortalte, at butikken i Algade nu for alvor er kommet i gang. Her ses han under sommerens fodbold-VM, hvor der var storskærm på Hestetorvet. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsmanden tror på Algade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsmanden tror på Algade
Opdateret 15. marts 2019 kl. 09:30
Roskilde Avis Paperboy - 15. marts 2019 kl. 09:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uddeler Cemil Hursidovski hos SuperBrugsen i Algade tror nu på en bedre fremtid for butikken, der er kommet op i gear efter en lidt vanskelig start.

Alt det fortalte han indgående om ved forretningens årsmøde, hvor godt 40 deltagere var mødt frem i FDB-møbelbutikken, hvor de sad godt på de udstillede stole og sofaer.

Først blev den gamle Kvickly-forretning bygget om og var lukket i fire måneder. Efter åbningen blev en stor del af de 500 p-pladser bagved fjernet, mens det nye p-hus blev opført. Da p-huset så stod færdig, viste det sig, at der var problemer med at køre ind i det.

- Men nu kan jeg godt finde ud af at køre ind i p-huset, og så kan alle andre også, forsikrede brugsmanden til de fremmødte deltagere.

Fælles åbning
Hursidovski, der samtidig er medlem af bestyrelsen for Roskilde Handel, arbejder nu også på at få mere liv i Algade og hele Bymidten.

Han har fået en lang række andre forretninger med på en fælles markedsføring af, at centrum faktisk har åbent på bestemte tidspunkter, så kunderne roligt kan køre til byen og være sikre på at finde åbne butikker.

- Jeg synes, vi har en meget charmerende by sammenlignet med de fleste andre. Men det så alt for kedeligt ud mange dage, hvor kun tre dagligvare-forretninger var åbne i Bymidten. Derfor gør vi nu noget ved sagen, fortalte han.

Butiksbestyrelsens formand Ditte Uno Christensen kunne fortælle om, at forretningen har taget initiativ til en række arrangementer omkring mad, hvor man udnytter de gode faciliteter omkring slagterafdelingen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk