21. oktober 2019
Tidligere da Roskilde havde sit eget brand­væsen, holdt borgmester Joy Mogensen talen til nytårsparolen. Det kommer hun snart til igen. 

(Arkivfoto: Erling J.)
gallery icon

Se billedserie

Tidligere da Roskilde havde sit eget brand­væsen, holdt borgmester Joy Mogensen talen til nytårsparolen. Det kommer hun snart til igen. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester Joy Mogensen: Roskildes brandvæsen kører fint videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Joy Mogensen: Roskildes brandvæsen kører fint videre
Roskilde Avis - 06. december 2018 kl. 00:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Roskildes brandvæsen kører jo fint videre. Vi har en stærk organisation og mange dygtige medarbejdere, så kommunens indbyggere kan være trygge, fordi der er et godt beredskab ved brand og andre ulykker.

Sådan siger borgmester Joy Mogensen, efter at forsøget på at opbygge et stort fælles beredskab sammen med 7 andre kommuner er brudt sammen, fordi de andre hellere vil være sig selv eller arbejde sammen i små grupper.

- Vi står stadig stærkt, fordi vi bevaret kernen i det gamle Roskilde Brandvæsen, der var blandt landets bedste, før denne fusion gik i gang efter krav og ønske fra Folketinget.

- På den måde har vi ikke noget problem, og jeg har fuld tillid til vores ledelse og medarbejderne på Beredskabsstationen ved Vindingevej, siger Joy Mogensen.

Ærgerlige spildte kræfter
Roskildes borgmester er dog ærgerlig over, at der nu i flere år er spildt så mange forgæves kræfter på at få denne konstruktion til at fungere.

- Jeg mener, vi har gjort alt, hvad vi kunne, og strakt os langt for at få et kompromis, så alle kunne være med. Men nu må jeg konstatere, at næsten alle de andre vil ud, så der ikke er meget eller overhovedet noget tilbage.

- Nu handler det om, hvem der kommer til at betale regningen for denne opløsning. Her har vi ikke interesse i at tage nogle initiativer, for vi har jo hele tiden haft vores velfungerende brandvæsen, der bare kan køre videre, forklarer hun.

tk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk