24. februar 2021
Kunstprojektet i Sankt Hans Gades børnehave opfylder en længe ventet drøm om nye autentiske og kreative læringsmiljøer for børnene.
gallery icon

Se billedserie

Kunstprojektet i Sankt Hans Gades børnehave opfylder en længe ventet drøm om nye autentiske og kreative læringsmiljøer for børnene.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn skaber kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn skaber kunst

Billedkunstneren Mia Willaume lægger i disse dage sidste hånd på børnekunstprojektet i Sankt Hans Gades Børnehus

Roskilde Avis - 12. januar 2019 kl. 08:00
Af Tomas Skov

Billedkunstneren Mia Willaume er i disse dage i gang med børnekunstprojektet i Sankt Hans Gades Børnehus. Børnene har under kunstnerens ledelse arbejdet med former og farver nogle formiddage hver uge siden november i projektet, som bl.a. tager afsæt i elementer fra den nordiske mytologi, hvor elementer som musik og fortællinger udgør en del af inspirationen. Børnene har arbejdet på store plader, som til sidst bliver skåret til, inden de hænges op i børnehusets fælleshus som en fast udsmykning.

Livsbekræftende

Mia Willaume har tidligere forestået en lignende proces på mellem trinnet på Sankt Josefs Skole, og til marts skal hun prøve kræfter med at lede et kunstnerisk projekt for vuggestuebørn. I disse dage lægger kunstneren og børnene imidlertid snart sidste hånd på det omfattende værk til Sankt Hans Gades Børnehus, og det har været en givende proces for den lokale kunstner.

- Kreativitet er et ord, men det bliver ikke prioriteret ret meget i skolen i dag. Så jeg bliver helt lykkelig over, at børnene går så meget op i et fag, der har været nedprioriteret i hele min levetid. Det er så livsbekræftende, og jeg føler virkelig, at det gør en forskel, siger billedkunstneren.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk