15. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barsel og Bobler med RebekkaMaria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barsel og Bobler med RebekkaMaria
Roskilde Avis - 15. maj 2019 kl. 13:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Bibliotekerne og Algade 31 inviterer alle på barsel til en formiddag, hvor man kan rejse ind i barselboblen, men også ud af den igen.

Rejsen foregår sammen med RebekkaMaria, der vil lave en lille intimkoncert med efterfølgende talk i dialog med musikformidler og musikbibliotekar Anya Mathilde Poulsen.

RebekkaMaria, der har en fortid i bandet Lampshade, har netop udgivet dobbeltsinglen Mormælk med sangene Menneskekrop og Mælkevejen. Sangene sætter ublu ord på forvandlingen fra kvinde til mor og så kvindemor; på den forsvinding og genfinding, der bokser i moderskabet og på den eksistentielle udfordring, det er at være strukket ud som menneske. En slags kvindelig trosbekendelse og manifest.

Live søger RebekkaMaria med kvindens krop og roller som stemme i pen, lyd og performativ interaktion at skabe et kvindesinderum: fælleskrop, fællesrum, fællesskab.

Der serveres (alkoholfrie) bobler til arrangementet, som er torsdag 16. maj klokken 10.30 til 12 i Algade 31. Billet kan købes på roskildebib.dk eller i døren.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk