22. september 2019
Dorthe Hold Nielsen og Johanne Heede Kjærum har inviteret Pia Magnussen og Best Second Luxury indenfor i ?Langsamt? i Ringstedgade 13.
Dorthe Hold Nielsen og Johanne Heede Kjærum har inviteret Pia Magnussen og Best Second Luxury indenfor i ?Langsamt? i Ringstedgade 13.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bæredygtigt butikskollektiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bæredygtigt butikskollektiv
Roskilde Avis - 13. april 2019 kl. 11:00
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forretningen med det minimalistiske navn 'Butik' åbnede i Ringstedgade for snart fem år siden. Her kan man blandt andet finde keramik, kunsthåndværk og bæredygtig mode. Nu har den lille butik imidlertid skiftet navn til 'Langsamt'.

- Vi er meget inspireret af 'slow clothing', hvor man køber mindre men godt. 'Langsam' fra tysk beskriver noget, der varer længe, og den betydning kunne vi godt lide, forklarer Johanne Heede Kjærum.

Klær hinanden
Samtidig med navneskiftet har Dorthe Hold Nielsen og Johanne Heede Kjærum inviteret Pia Magnussen og Best Second Luxury indenfor. Således kan man nu også finde sit brugte modetøj i Ringstedgade 13.

- Vi passer så godt sammen, for det er den samme type kunder, der søger vores butikker. Gågaden er mere mainstream, så vi appellerer til de kunder, der søger noget andet, fortsætter Johanne Heede Kjærum.

Gensidig fordel
Best Second Luxury har hidtil ligget i Algade, men Pia Magnussen valgte at lukke på grund af den høje husleje. Nu kan de tre i stedet dele huslejen og oven i købet spare lønudgifter.

- Vi står her på skift og passer hinandens butikker, så der er ikke nogen, der skal have løn, siger Pia Magnussen.

'Langsamt' har nu også åbnet webshop, som man fx kan tilgå direkte i butikken via en opstillet iPad. Samtidig har Dorthe Hold Nielsen og Johanne Heede Kjærum åbnet en butik i Dybbølsgade på Vesterbro i København.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk