20. november 2019
Byparken var på ny godt fyldt op til sommerens sidste koncert.
gallery icon

Se billedserie

Byparken var på ny godt fyldt op til sommerens sidste koncert.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 6.000 til Poul Krebs:Flot farvel i Byparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

6.000 til Poul Krebs:Flot farvel i Byparken
Opdateret 31. juli 2019 kl. 09:11
Roskilde Avis - 30. juli 2019 kl. 22:10
Af Foto: Kenn Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt mellem fjordens funklende vand og domkirkens stjejle spir steg tonerne flot op mod sommerhimlen, mens over 6.000 mennesker var mødt frem i Byparken for at høre Poul Krebs og hans band til sæsonens sidste koncert.

Allerede flere timer inden var de første mødt op for at få en god plads, mens de hyggede sig med mad og drikke på medbragte tæpper eller stole.

Opvarmningen blev leveret af det unge lokale band 'B-siden', der har lært at spille sammen på INSP, og som her fik lejlighed til at spille for et større publikum end nogensinde. Det slap de også ganske godt fra.

Imens fortsatte tilskueren med at strømme ind i Byparken, opmuntret af at det holdt tørt, selv om der tidligere på dagen var lovet regnvejr.

Endelig efter halvanden times opvarmning gik aftenens hovednavn så på scenen og leverede et professionelt show med en blanding af gamle og nyere numre.

Blandt de mange deltagere var Roskildes sportsminister Claus Larsen (S), der er formand for Kultur- og Idrætsudvalget, som står for arrangementet. Han var særdeles godt tilfreds med den store succes.

- Hvor er det dejligt at se, når så mange slutter op. Det viser, at der fortsat er brug for denne form for musik med oplevelser i vores by, konkluderede han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk