1. juni 2020
Den lokale V-veteran Ole Rötzler Møller opfordrer til at stemme på en lokal kandidat for Roskilde - helst partifællen Lars-Chr. Brask.
Den lokale V-veteran Ole Rötzler Møller opfordrer til at stemme på en lokal kandidat for Roskilde - helst partifællen Lars-Chr. Brask.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stem lokalt - helst på Brask

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stem lokalt - helst på Brask
Roskilde Avis Læserbreve - 04. juni 2019 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT: I Roskilde-området har vi flere vigtige emner, der gør det nødvendigt, at vi indvælger et medlem til folketinget, der kommer fra lokalområdet. Vi må selvfølgelig forudsætte, at vedkommende er godt inde i de lokale forhold.

Over de kommende fire år skal der træffes endelige afgørelser om regionens sygehusforhold. Her er Roskilde sygehus fremtid til fortsat diskussion.

Vi skal også have truffet beslutning om vigtige vejforbindelser til h.h.v. Køge og Ringsted.

Jeg har fulgt debatten vedrørende disse to meget vigtige emner, dels i pressen og ved at google flere af de opstillede kandidaternes hjemmesider. Det er forsvindende lidt, der står om disse to vigtige emner, og omtalen i pressen fra vælgermøder og læserbreve er også næsten fraværende.

Jeg har bemærket, at Venstres folketingskandidat i er 100% lokal. Han er roskildeborger og tilmed også kommunalbestyrelsesmedlem for V. Det er Lars-Christian Brask. Han har den helt rette kombination af viden om vores lokale forhold.

Derfor stem nu ved dette folketingsvalg på en lokal kandidat. Jeg skal på det varmeste anbefale Lars-Christian Brask!

Ole Rötzler Møller
Strandgårdsvej 36

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk