26. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ret skal være ret - også for Joy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ret skal være ret - også for Joy
Roskilde Avis Paperboy Læserbreve - 26. august 2018 kl. 10:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ret skal være ret
Der er sikkert ikke mange læsere, som ikke er klar over, at vi i Liberal Alliance tit er stærkt uenige med Roskildes borgmester og de beslutninger, der bliver lavet. Jeg selv er ofte ude med riven.

Men engang imellem skal man alligevel række hånden ud til dialog og forhåbentlig lande i en enighed der kan komme Roskildes borgere til gode.

Der har de sidste par uger raset en heftig debat om et forslag fra Kommunernes Landsforening konsulentfirma om ændringer i skolestrukturen. Især de små skoler får på puklen og må endnu engang se sig udsat for trusler om lukning.

Heldigvis står de fleste politikere klar med forsikringer om, at det ikke kommer på tale at lukke nogen.

Desværre så er det en gentagelse af de sidste mange års snak, og et spøgelse som ikke lader sig fordrive. Det er ikke nok hver gang at forsikre borgerne i yderområderne om deres sikkerhed, så de har hele tiden den stressfaktor hængende over hovedet, i hvert fald så længe den popper op.

Vi skal helt holde op med at snakke om det, og vi skal videre.

Allerede inden rapporten blev offentlig, var Joy Mogensen ude og mane det spøgelse til jorden endnu en gang.

Det er netop på det punkt, jeg vil rose Joy, som blandt flere nu foreslår at de små skoler kan blive lagt sammen med vuggestuer og børnehaver og på den måde bliver en slags børnehuse, hvor man efter behov kan øge en gruppe samtidig med at en anden gruppe bliver mindre.

Det er en visionær tanke, som frem for alt går på tværs af politisk forskellighed, men også vil komme vores børn tilgode.

Os, der bor i områder ved de små skoler, vil næppe synes, det er det bedste forslag. Men hvis det kan være med til at holde liv i de lokale skoler og børneinstitutioner, er det med garanti at foretrække frem for alternativet. Det er vel sådan set bare at sætte i gang!

Knud Damgaard (LA)
Vor Frue
folketingskandidat

Sjællands Storkreds.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk