16. september 2019
(Foto: Anette Gundlach)
(Foto: Anette Gundlach)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opfordring til Movia:Fortæl hvornår busserne kommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opfordring til Movia:Fortæl hvornår busserne kommer
Roskilde Avis Læserbreve - 13. april 2019 kl. 00:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På opfordring fra vores generalforsamling vil Ågerup og Omegns Landsbyråd hermed opfordre Movia til snarest muligt at få genetableret ophæng ved busstoppestederne, som oplyser om bussernes afgangstider.

De buslinjer som er aktuelle i Landsbyrådets opland (linje 216, 358 og 91N) kører med en times mellemrum, eller sjældnere. En oplysning om dette interval er rimeligt værdiløs for passagererne. De har brug for at få at vide om der er 1 eller 59 minutter til næste afgang. Det er derfor vigtigt, at alle passager kan få adgang til de præcise afgangstider ved busstoppestederne.

Selv om mange af os i dag har adgang til internettet, har Movia som offentligt trafikselskab en forpligtelse til at betjene ALLE kunder. Ca. 210.000 danskere over 65 år har aldrig været på internettet - mange af dem bruger den offentlige trafik. Hertil kommer yngre medborgere som ikke er i stand til at benytte nettet.

Vi vil derfor på det kraftigste protestere mod denne forringelse og opfordre Movia til snarest at få information om afgangstider tilbage på stoppestederne.

Med venlig hilsen
Jens Pedersen, formand

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk