2. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langt igen med svømmehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt igen med svømmehallen
Roskilde Avis Læserbreve - 22. august 2019 kl. 00:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er man ude og gå eller cykle en tur og kommer forbi svømmehallen, skal man ikke være ret meget byggekyndig for at se at der er langt igen.

Vi var nogle stykker der skrev læserbreve imod, vi blev bakket op af DF og Venstre. Vi ville have 2 svømmebade til samme pris, Et i Trekroner og et ved Darup ved festivalpladsen. Der blev argumenteret med at Høje Tåstrup havde bygget et 50 meter bassin for 60 millioner.

Svømmebadet ved vandtårne kunne så suppleres med et wellnes center .

I 2016 skriver daværende idrætsminister (i Roskilde) Birgit Pedersen valgt fra SF i Roskilde Avis at, den ny svømmehal bliver bygget ved vandtårnet. Dermed Basta.

Byrådet fik med hjælp fra en konservativ flertal for den løsning.

Prisen på det tidspunkt lød på 135. millioner, og tiden gik. Året efter var end ikke hullet gravet, mens budgettet løb løbsk.

Så blev de fleste tilskuerpladser fjernet, og loftet sænket, men prisen var alligevel på ca. 150 mio.

Der gik endnu et år, og så lød overskrifterne på 175 millioner. Den næste overskrift i lokal aviserne vil efter mit skøn være 200 mio.

Men det beløb tror jeg heller ikke på, for nu 3 år efter står svømmehallen kun halvt færdig.

Hvis jeg skal spå, bliver det færdige beløb, inden svømmehallen kan åbne, vel snarere 240 mio. - altså en overskridelse på over 100 mio.

Hvem skal stå til ansvar for det, efter at Birgit er smuttet sammen med borgmesteren. Det var nok derfor hun sagde ja til posten som kluturminister for at komme væk fra ansvaret.

Jeg foreslår at man sælger vandtårnet, hvor der inden i skal være kondi og wellnes, sauna osv. Det må kunne indbringe nogle af millionerne.

Der kan i beholderen bygges mindst 12 lejligheder i 2 etager og oven på 6 penthouse-lejligheder. Det behøver ikke berøre svømmehallen neden under.

Salgsprisen vil være attraktiv, da det bliver Roskildes bedst beliggende lejligheder. Der samlet kan sælges for mindst 200 millioner kr.

OK man kan ikke rede de 100 millioners overskridelse , men alt vil hjælpe. Dertil kommer besparelsen på Welness i vandtårnet.

Sven Erik Frederiksen
Gl.Landevej 32 2 tv.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk