26. februar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fint med DF-støtte til læger i Region Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fint med DF-støtte til læger i Region Sjælland
Roskilde Debat - 29. oktober 2018 kl. 14:40

Liselott Blixt fremhæver som Folketingets sundhedsordfører for sit parti i et indlæg i flere medier, at DF nu ønsker en regional lægeuddannelse på RUC, Roskilde Universitet Center

For Regionsråd Sjælland er det fint også at få opbakning til vores arbejde fra den kant.

Region Sjælland har allerede aftalt med Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet - og i sit budget for 2019 afsat penge til - at uddanne læger på Sjælland Universitetshospital med uddannelsessted på regionens sygehuse. Til næste sommer vil de første studerende begynde på kandidatuddannelsen i region Sjælland. Og de første nyuddannede læger i Region Sjælland vil være klar i 2022.

For Socialdemokratiet i Region Sjælland har det været en mærkesag at få uddannet læger i vores område. Det er nu en realitet.

Det sker i enighed med de øvrige partier, bl.a. DF's gruppe i Regionsrådet, som vi har et udmærket samarbejde med - også når det gælder om at sikre en god udvikling på Sjællands Universitetshospital og regionens øvrige sygehuse.

På sigt er målet af få etableret en fuld lægeuddannelse i Region Sjælland, som også omfatter 1. del - Bachelordelen. Og i den forbindelse vil det være helt naturligt, at RUC som Sjællandsregionens Universitet inddrages.

Jan Hendeliowitz Jorun Bech
formand og næstformand for S-gruppen

Regionsråd Sjælland.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk