21. maj 2019
Dagplejerne mødes med deres børn og går kl. 14 i optog sammen med klovnen Knud, mange af børnene er klædt i cirkustøj. Arrangementet slutter kl. 16 på Axeltorv
Dagplejerne mødes med deres børn og går kl. 14 i optog sammen med klovnen Knud, mange af børnene er klædt i cirkustøj. Arrangementet slutter kl. 16 på Axeltorv
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagpleje i 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagpleje i 50 år
Roskilde Avis Paperboy Læserbreve - 15. oktober 2018 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT: Kære alle jer skønne dagplejere i Roskilde Kommune

Stort tillykke med jeres fælles 50-års jubilæum! I år kan Roskildes Dagpleje nemlig fejre 50-års jubilæum, og selvom ingen af de nuværende ansatte trods alt har været med fra starten, er der stadig grund til at kippe med flaget. Efter nogle år med negativ udvikling i antallet af dagplejere, stiger antallet af dagplejere nu igen, og dermed kan flere af kommunens allermindste borgere nyde godt af tilbuddet om at blive passet i hyggelige og rolige omgivelser sammen med andre små og nære venner.

Også vi forældre nyder at kunne vælge dagplejen til vores børn. At kunne aflevere guldet til den samme voksne hver morgen. At se ens barn blive mødt med kram fra både dagplejemoren og de andre børn. At vide, at der er tid og ro til at se på en regnorm, mærke på en kastanie, undres over en snegl og hoppe i en vandpyt. At vide, at ens barn er glad - og at ellers skal dagplejen nok opdage det med det samme og gøre noget ved det! At kunne få "fuld rapport" om, hvordan dagen er gået, og hvad de har hygget sig med, når man henter igen. Tænk at vi er så heldige, at vi kan vælge at få vores børn passet af nogen, der kender dem lige så godt som os selv og som vil dem alt det bedste! Det giver ro i maven at have børn i dagplejen!

Jubilæet fejres i de enkelte legestuer igennem hele uge 43. Med flag og kage og sikkert også med fødselsdagssang - alt sammen i børnehøjde, hvis jeg kender jer ret. Men heldigvis får I også selv en fest bare for jer. Og I fortjener om nogen et brag af en fest, hvor det for en gangs skyld kan være jer, der bliver sat i centrum og rost, sådan som I hver eneste dag resten af året sætter vores børn i centrum og roser dem!

Rigtig god fest og tak fordi I er her!

Camille Reck-Nielsen
på vegne af

forældrebestyrelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk