7. august 2020
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skete det igen - Roskilde blev kørt ud på et sidespor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skete det igen - Roskilde blev kørt ud på et sidespor
Roskilde Avis Læserbreve - 04. april 2020 kl. 09:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg har bemærket, at vores borgmester i Roskilde, Tomas Breddam kommunikerer med trafikminister Benny Engelbrecht om den fremtidige togbetjening af Roskilde, hvilket er påtrængt.

I den sammenhæng undrer det mig, at vores borgmester tilsyneladende slet ikke har opdaget, at Roskildes direkte intercity forbindelse til Århus efter den nye Ringstedbanes ikrafttræden, er blevet reduceret til udelukkende forbindelser med togskift i Ringsted eller Odense. Det er særdeles uheldigt for ældre og gangbesværede, for hvem en togtur til Jylland er blevet voldsomt besværlig med togskift. Tidligere var den ene af de to intercity forbindelser i timen uden togskift, men denne blev med et snuptag ofret på Ringstedbanens alter uden hensyn til de togrejsende mellem Roskilde og Århus. Hvorfor kunne vi ikke beholde den ene direkte forbindelse?

Jeg vil derfor kraftigt opfordre til, at borgmesteren medtager denne problematik i sine forhandlinger med trafikministeren!

Jeg er bekendt med, at borgmesteren ønsker, at Roskilde skal udvikles og gerne med flere borgere, der kan betale skat til kommunen, men hvorfor arbejdes der ikke samtidig for at passe på de velfungerende funktioner Roskilde tidligere var i besiddelse af?

Roskilde skal på alle gunstige måder udvikles og ikke delvis afvikles!

Sigrid Holmbjerg
Provstevænget 12

Roskilde.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk