9. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-tog er ikke en løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-tog er ikke en løsning
Roskilde Avis Læserbreve - 14. september 2019 kl. 08:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde avis havde den 5. september en artikel om at vores nye borgmester Tomas Breddam skulle have et møde med trafikministeren, han ville bl.andet kræve flere tog fra Roskilde.

I den forbindelse nævnte han S-tog, et emne Joy Mogensen stærkt nedprioriterede. Men S-tog er ikke nogen løsning, de er for langsomme. Borgmesteren skriver at tog behovet er meget større fra Roskilde end fra Køge nord, nu ligger Køge nord jo uden for byen, men mange kører dertil for at komme hurtigt til København på ca 20 minutter, fra Køge med S- tog er rejsetiden 45 minutter. Nogenlunde samme rejsetid vil et S-tog fra Roskilde også tage.

Hvorfor ofre mange penge på S-tog, nye ledninger og måske skinner signalsystemer os så videre?

Hvorfor skal toget være rødt, er de nuværende toge ikke gode nok? Der skal bare investeres i et antal el tog, der vil kunne køre på de nuværende skinner. Det er mere fleksibelt , de kan i myldertiden starte i Borup , S- tog løsningen vil begrænse sig til Roskilde.

Hvis borgmesteren vil gøre det nemmere for Roskildes passagerer, ville det gavne mange med et ekstra stop i Glostrup. Hvert andet tog kører over Ellebjerg, der snart får Metroforbindelse og to S-tog linier. og krav om mindst et tog i timen til lufthavnen. Flere tog om natten, der er nok af emner at tale med trafikministeren om.

Sven Erik Frederiksen
Gl.Landevej 32 2 tv

Roskilde.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk