5. april 2020
Skiltningen viser tydeligt at bilisterne har svært ved at finde indenfor i p-huset, hvor der er mange ledige pladser, mens Sortebrødre Plads er fuldt optaget. (Foto: Jan Partoft)
Skiltningen viser tydeligt at bilisterne har svært ved at finde indenfor i p-huset, hvor der er mange ledige pladser, mens Sortebrødre Plads er fuldt optaget. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkering i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkering i Roskilde
Opdateret 10. januar 2020 kl. 08:33
Roskilde Avis Læserbreve - 10. januar 2020 kl. 08:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

12. december 2019 klokken 17.10 kørte jeg forbi Sortebrødre Plads. De to skilte med lysende tal opstillet ved pladsen angav, hvor mange parkeringsbåse der på dette tidspunkt var ledige på henholdsvis pladsen og i det nærliggende parkeringshus. Der var angivet nul ledige båse på selve Sortebrødre Plads - og 207 ledige i parkeringshuset!

Ovennævnte eksempel illustrerer med al ønskelig tydelighed, at parkeringshuset just ikke er en succes. Skønne spildte kræfter og penge er brugt og absolut ikke til glæde for blandt andet de beboere nær parkeringshuset, som har fået deres udsigt forringet, og som endvidere må leve med støjgener og generende lys fra biler, der vover sig ind i parkeringshuset.

Omvendt må konstateres, at parkeringspladsen med det pæne navn er populær. Derfor giver det anledning til stor undren, når man erfarer, der er planer om byggeri på pladsen, hvorved parkeringspladsernes antal vil reduceres betydeligt. Det vil næppe gavne Roskildes handelsliv. Man undres endvidere over tankerne om yderligere tilplastring af Roskildes centrale del. Et boligbyggeri på Sortebrødre Plads kan kun gøre Roskilde mindre charmerende.

Louis Hansen
Omøvej 7
Kirke Såby.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk