31. marts 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kære naboer !

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kære naboer !
Roskilde Avis Læserbreve - 15. januar 2020 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad er reglerne for jagt på arealer op til en by, herunder beboelse? Den 29. dec. 2019, var vi nogle landmænd på jagt, blandt andet på mit areal, på Ørstedvej 59, der ligger op til Viby by.

Vi blev konfronteret af en meget vred nabo, som anklagede os for at overtræde loven, ved at drive jagt for tæt på Viby by. Personen udtrykte, at vi ikke måtte drive jagt tættere på Viby by end 500 meter, hvilket er helt forkert.

Den vrede borger havde også kontaktet politiet, som ringede til os under jagten. Lad mig slå det helt fast: Vi overholder selvfølgelig loven og vi ønsker IKKE at genere naboerne.

Det eneste ulovlige der blev foretaget, var den film/ foto som borgeren optog ind over mit areal. Den kan du så passende slette snarest, hvis du læser dette!

Vi har i 31 år drevet jagt på arealet, med fokus på både sikkerhed, et minimum af gener for naboerne og respekt for vildtet og vi har aldrig haft en klage tidligere.

Afstandskravet for jagt på mit areal er, som angivet herunder fra Danmarks Jægerforbund, 50 m. fra beboelse, hvilket vi så rigeligt overholdt.

Vi var ca. 75 m fra beboelse, da vi afgav skud og det var væk fra Viby by. Vi håber på et fortsat godt naboskab til alle og ønsker jer et godt nytår.

Kern Lærkholm Petersen
Ørstedvej 59

Viby.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk