11. december 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor meget punger Roskilde ud med til skolerne i Boserup?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor meget punger Roskilde ud med til skolerne i Boserup?
Roskilde Avis Paperboy Læserbreve - 07. november 2017 kl. 13:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT: Forsvind! Og det gjorde Amdi Pedersen og fire andre. fra den tidligere koncern.

arrow Læs også: For katten da - men hvor er pengene?

De fik frit lejde mens deres sag blev behandlet, og da deres pas ikke blev inddraget havde de rig mulighed til at forlade landet. Det tør siges de gjorde det, forlod landet, og det med en støvsky bag dem. De er stadig efterlyst i hele verden, men befinder sig i Mexico hvor de ikke kan udleveres fra.

For de penge de har drænet de danske kommuner for, har de ude midt i ingenting, bygget et samfund op, omkranset af et elektrisk hegn. DR filmede den gamle bedrager på gåtur inden for hegnet, da de for et par år siden futtede verden rundt for at finde dem, og her beviste at Amdi stadig levede i bedste velgående. Journalisten fik efter lang venten kontakt med en dansktalende vagt, der ihærdigt benægtede eksistensen af Amdi, og det trods billeder af journalistens netop filmede bevis. Hvem betaler for driften af dette kompleks?

DR har i deres 2 sidste dokumentarer, forgæves prøvet at komme på talefod med den nuværende enklave af "Tordenskjolds soldater", men de klappede alle i som en østers når talen nærmede sig de millioner de stadig rager til sig fra kommuner der overdrager omsorgen af plejekrævende børn. Børn der kræver professionel pleje, og ikke den de åbenbart bliver udsat for af tilfældige ukvalificerede personer, hentet ukritisk ind fra gaden.

DR journalisten prøvede i dokumentaren at overtale en ansvarlig på Ulfborg, den gamle højborg i Vestjylland, men der skete kun det at en ældre herre kom stæsende og bad om deres navne, alt mens han filmede dem.

De mange skoler betaler husleje til TVIND, lærergruppen, hvor de samles i en pulje der forsvinder ud i det uvisse. De kommuner, der bruger TVIND skolerne, skal punge ud, op til 120.000 kr. om måneden for et barn. Opgørelse viste næsten 200 millioner sammenlagt for alle kommunernes vedkommende.

Roskilde kommune bruger også gladelig TVIND imperiet til kommunens børn. Boserup. Hvor meget punger Roskilde ud med?

Johnny Pedersen
Vestergade 6E
Roskilde.

arrow En skadestue nu
07. november 2017 kl. 14:08 Opdateret: kl. 13:06
arrow Skilte med turistinformationer skal kunne læses
07. november 2017 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:08
arrow Bio- hva' for noget?
07. november 2017 kl. 13:16 Opdateret: kl. 13:06

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk