6. april 2020
pengeseddel, pengesedler, 1000 kroner, 1000 kroneseddel, 1000 kronesedler, penge, kontanter, formue, kriminalitet, erstatning, narko, opsparing
pengeseddel, pengesedler, 1000 kroner, 1000 kroneseddel, 1000 kronesedler, penge, kontanter, formue, kriminalitet, erstatning, narko, opsparing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor blev jeg harm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor blev jeg harm
Roskilde Avis Læserbreve - 30. januar 2020 kl. 10:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da jeg søndag igen erfarede at nogle landets borgmestre tjener over en halv million oven i deres løn, blev jeg godt nok harm. Denne indtægt skyldes at når de blive valgt, som borgmester, så kommer de også til at sidde i forskellige bestyrelser, hvor de så også er lønnet.

Det der harmer mig er primært at de ikke bliver modregnet i deres normale indtægt. Det synes jeg er urimeligt.

Hvis jeg som folkepensionist har en ekstra indtægt, bliver jeg modregnet. Jeg synes det ville være rimeligt hvis disse borgmestre, der har travlt med sørge for jeg som folkepensionist ikke kan tjene noget uden modregning, også bliver modregnet i deres ekstra indtægt. Det ville da være en skøn tanke hvis dem der hele tiden siger at jeg som folkepensionist skal holde igen, for en gangs skyld går forrest. Tænk tanken at politikerne går forrest og siger 'selvfølgelig skal disse indtægter modregnes min løn'. De går jo alligevel til møderne i deres arbejdstid.

Det er nok lidt for meget forlangt, at politikerne viser bare en lille smule anstændighed, men hvor ville det dog klæde dem.

Nu kan det godt være at nogen tænker at jeg bare er misundelig fordi de tjener mere end jeg. Hvis jeg som folkepensionist skulle være misundelig på alle der tjener mere end jeg, ja så kan jo være misundelig på næsten alle i Danmark. Det her drejes sig ikke om misundelse, det er et spørgsmål om anstændighed.

Hvis ikke politikerne viser anstændighed, så synes jeg fandme det er uhyggeligt.

Per Christensen
formand
Faglige seniorer

Køge, Greve, Lejre og ­Roskilde

Gartnervang 18, 2. th.
Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk