6. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp vores børn med at bevare klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp vores børn med at bevare klubben
Roskilde Avis Læserbreve - 25. januar 2020 kl. 00:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde kommune er kommet med et forslag til hvordan de ser Svogerslev By.

Der er stor fokus på fortætning og grønne områder. Hvordan de to ting skal hænge sammen i en lille by som Svogerslev, forstår jeg ikke.

Seniorboliger er også en del af helhedsplanen. Det er for så vidt fint nok. Det giver de ældre mulighed for, at skifte ud til en mindre bolig og derved bane vejen til nye børnefamilier. Her kommer så et STORT men.....

Vi har en gammel 4-længet gård, der i dag huser spejdere samt klub. Det er absolut den eneste sted - overhovedet, de unge kan gå hen og have lidt alenetid. Der er udenomsarealer, der lægger op til leg og en helt fantastisk atmosfære.

Kommunen vil i deres helhedsplan lukke klubben. Det vil formentlig betyde, at klubben vil flytte ind i vores SFO, som vil flytte på skolen OG derved medvirke til, at kapaciteten bliver reduceret væsentligt i forhold til elevtal og dermed ændre skolens størrelse fra 3 til 2 spor. Og vores børn og unge kan gå fra skoleklasser på skolen til klub på skolen.

Hvis skolens elevtal reduceres, så kommer der ikke det samme antal børnefamilier til byen.

Jeg forstår simpelthen ikke kommunens interesse i at ødelægge byen. Er det en spareøvelse eller ligger der en gemt dagsorden i at udfase skolen? Skal alle byer omkring Roskilde elimineres med mindre de ligger øst for byen?

Susanne Jakobsen
Brønsager 17
Svogerslev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk