1. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Golfbane hjælper naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfbane hjælper naturen
Roskilde Avis Læserbreve - 17. januar 2020 kl. 00:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Må jeg i al stilhed korrigere læserbrevet fra Ole Have Rasmussen bragt i Roskilde Avis, hvor han skriver om at "inddrage store landområder i Roskildes flotteste natur til udvidelse af den nuværende golfbane".

Roskilde Golf Klub vil udvide vores ni hullers par 3 bane med 7,5 ha. i forhold til et allerede eksisterende areal til hele golfbanen på 62 ha, så der er altså tale om en lille udvidelse.

I golfklubben arbejder vi målrettet for at sikre biodiversitet og naturforbedring.

For eksempel har vi sammen med Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde Kommune etableret to vandhuller til løvfrøer, vi har plantet 3000 m2 blomsterenge til for at hjælpe de trængte insekter og vi har opsat mere end 300 fuglekasser.

Vi har taget aktivt del i kommunens arbejde med den grønne og blå strategi og vi vil med golfbanen sikre, at landskabet vil forblive åbent.

Der er adgang ad offentlige stier og veje til og på golfbanen, som vi med fornøjelse hjælper med at vedligeholde for de vandrende.

Så vi er på ingen måde enige i, at denne lille udvidelse af golfbanen vil være et tilbageslag for naturen. Tværtimod vil vores arbejde medføre en forøgelse af levesteder og dermed betyde flere arter til glæde for naturen selv og alle os der går i området, hvad enten du spiller golf eller kommer for at nyde vores dejlige dyreliv og natur.

Kim Møller Behrend,
Formand for Roskilde Golf Klub

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk