22. oktober 2020
Rangerterrænet på Roskilde Station, som skulle være brugt til Røde Port.byggeriet, men som staten nu ikke vil sælge. (Foto: Jan Partoft)
Rangerterrænet på Roskilde Station, som skulle være brugt til Røde Port.byggeriet, men som staten nu ikke vil sælge. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gør ikke spor!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gør ikke spor!
Roskilde Avis Læserbreve - 22. februar 2019 kl. 07:22

DEBAT: Det er en god nyhed for os øst for jernbanen, at Røde Port projektet muligvis ikke bliver til noget, jfr. Roskilde avis den 12. februar 2019.

arrow Læs også: Betalingsparkering skræmmer os ikke

Et sådant projekt ville give endnu større problemer for byens erhvervsliv, således som man kan læse i samme udgave af Roskilde avis.

Det er i øvrigt den selv samme person som står bag både Ros Torv og Røde Port projektet, men altså to projekter som/vil give tomme forretninger og en mere og mere øde hovedgade i byen.

At politikerne igen og igen hopper på ideer om større og større centre og tilsvarende ikke skaber de nødvendige rammer for de eksisterende forretninger, er ikke i orden.

Derudover er vi mange beboere som er glade, hvis projektet må stoppe, alene af den grund at der trafikmæssigt vil blive skabt et endnu mere pres på vores små beboelsesveje i området.

Vi slås dagligt med utallige parkeringer, som hindrer trafik til vores daglige behov, såsom vareudbringning, trælast, taxakørsel o.s.v. for ikke at nævne udrykningskøretøjer, såfremt behovet opstår. Der er totalt proppet med biler tilhørende pendlere til stationen.

Derudover har kommunen skabt en række erhvervs- og servicevirksomheder i området, som også kræver mange parkeringspladser.

Såfremt Røde Port projektet ophører, bør kommunen finde alternative parkeringsmuligheder for bl.a. pendlerne, f.eks. ved at opføre et parkeringshus på den i forvejen overbelastede plads langs jernbanen (ved den tidligere frøforsyning).

Kommunens forskellige beslutninger om at der ikke skal være parkeringspladser til f.eks. boligbyggeriet på Slagterigrunden, gør jo ikke vores lokale situation bedre.

Torben Faarborg
Søndervang 5
Roskilde.

arrow Betalt parkering er et »betændt« spørgsmål
20. februar 2019 kl. 14:40 Opdateret: kl. 10:28
arrow Kunderne afgør betalingsparkering
20. februar 2019 kl. 12:18 Opdateret: kl. 11:49
arrow Se kort: Her skal du betale for at parkere
20. februar 2019 kl. 10:59 Opdateret: kl. 11:52
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk