17. oktober 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere forringelser på idrætsområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere forringelser på idrætsområdet
Roskilde Avis Paperboy Læserbreve - 10. november 2017 kl. 16:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT: Idrætten i Lejre Kommune står endnu en gang overfor forringelser, og igen er det på halområdet.

Kommunen har netop meddelt, at i tilfælde af fx sygdom og ferie vil "Teknisk Service" ikke længere kunne stå for den daglige lukning af kommunens haller.

I stedet indstilles det fra kommunens side, at idrætsudøvere, som tilfældigvis forlader hallen sidst, skal stå for lukningen. Det kan fx være en badminton-fastbane-spiller, som dermed skal sikre sig, at alle døre og vinduer er lukket.

Det er ikke rimeligt, at man beder ulønnede borgere om at stå for lukningerne, når man har kommunalt ansatte til netop at varetage bl.a. denne funktion.

Venstre har tidligere foreslået, at der i stedet for den centrale ordning etableres decentrale teams med udgangspunkt i de syv største byer. Hvert enkelt team har ansvaret for den lokale skole, hal, institution m.m. og vil i tilfælde af fx ferie eller sygdom kunne bakke hinanden op. Jeg støtter naturligvis op om forslaget og vil arbejde for, at det bliver realiseret, såfremt jeg får et mandat i Lejre Kommunalbestyrelse.

For Osteds vedkommende ville et samarbejde mellem skolens servicemedarbejder og hallens cafeteriaforpagter være naturligt. Samarbejdet ville dække åbningstiden og kunne bakkes op af fx Lejre og Gevninge i tilfælde af sygdom. På Trællerupskolen fungerede dette samarbejde i mange år tilfredsstillende, hvor det var hallens cafeteriaforpagter/tilsynsmand der også lukkede skolen.

Christian Fjeldsted Andersen
Kandidat til Lejre Kommunalbestyrelse for Venstre

Medlem af Ostedhallens Brugerråd og Folkeoplysningsudvalget

Rønnens Kvarter 2, Osted, 4320 Lejre

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk