25. november 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feljfindere eller stifindere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feljfindere eller stifindere?
Roskilde Avis Læserbreve - 17. marts 2017 kl. 02:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg har med nogen underen læst om Venstres, eller i hvert fald borgmesterkandidat Bent Jørgensens, reaktion (Roskilde Avis 9/3) på at en ny svømmehal i Roskilde bliver lidt dyrere end forudset.

Jeg kan da også ærgre mig over, at det ikke lykkedes forvaltningen og flertallet i Byrådet at forudse præcist hvad svømmehallen efter udbudsrunden nu ser ud til at komme til at koste. Jeg synes imidlertid at det glemmes, at der teknisk er tale et meget kompliceret byggeri og at byggebranchen ikke så "sulten" efter opgaver som for nogle år siden.

Det som undrer mig og også gør mig trist er, at Bent Jørgensen vælger at være fornærmet frem for at ville være med til at lede efter en løsning. Desuden er han villig at afskrive de 16 millioner som projektet har kostet at forberede. Det er hverken økonomisk eller konstruktivt.

Men sagen viser måske meget godt forskellen på Venstres og SF's politiske tilgang. Hvor Venstre satser på at vinde mandater ved at finde fejl og kritisere for uduelighed, så går SF til valg på at finde løsninger og den rigtige sti fremad - også når der opstår forhindringer, som skal overvindes.

Ole Olsen
Byrådskandidat for SF
Munkesøvej 21B

Trekroner.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk